Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2022
počítače

WordPress - 11%
Publikace vás naučí pracovat s uživatelsky přívětivým redakčním systémem, který vám pomůže vytvořit krásné webové stránky, blogy nebo jiné aplikace a spravovat je při jejich provozu.
počítače

WordPress

296 Kč
263 Kč
Formální logika a sémantický web - 11%
V rámci této knihy je čtenář seznámen s originálními výsledky autorů na poli formální logiky a sémantického webu. Začíná s pojmem sémantického webu, reprezentací znalostí formální logikou a postupně se dostává ke specifičtějším tématům.
počítače

Formální logika a sémantický web

286 Kč
254 Kč
IPv6 - 11%
Aktualizace a doplnění odborné publikace s názvem Internetový protokol verze 6 autora z r. 2011 popisující vlastnosti protokolu IPv6, jeho doprovodných mechanismů a stav implementací na vybraných platformách.
počítače

IPv6

404 Kč
359 Kč
Deník malého Minecrafťáka 4 - 11%
Minus už sice dávno není žádný zelenáč, má ale skutečně na to, aby se stal opravdovým bojovníkem? Minus zažívá těžké časy. Jeho vesnici ohrožuje nejhorší útok, jaký ji kdy potkal, a on sám musí čelit jednomu ze svých spolubojovníků.
počítače

Deník malého Minecrafťáka 4

269 Kč
239 Kč
Hradla, volty, jednočipy - 11%
Publikace hradla, volty, jednočipy je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.
počítače

Hradla, volty, jednočipy

359 Kč
319 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2