Nejprodávanější Kniha - únor 2022
právo

Zákon o účetnictví 2022 - s komentářem - 11%
Publikace obsahuje úplné znění zákona účinné od 1.1.2022 doplněné úvodním komentářem od vedení Svazu účetních ČR. Je určena všem, kdo pracují s účetními daty a finančním výkaznictvím.
právo

Zákon o účetnictví 2022 - s komentářem

152 Kč
135 Kč
Elektronizace výuky práva - 11%
Monografie Elektronizace výuky práva shrnuje dosavadní poznatky s využíváním digitálních technologii na Fakultě právnické Západočeské univerzity v Plzni, Právnické fakultě Univerzity Karlovy a Ústavu státu a práva AV ČR.
právo

Elektronizace výuky práva

205 Kč
182 Kč
Občanství Evropské unie - 11%
Kniha zpracovává relativně uceleným způsobem problematiku unijního občanství. Obsahuje kapitoly o historickém vývoji tohoto institutu, o jeho charakteristických rysech a srovnání se státním občanstvím.
právo

Občanství Evropské unie

432 Kč
384 Kč
Právo společnosti - 11%
Ústředním tématem této knihy je vztah právního a společenského systému. Luhmannova teorie popisuje, jak právo ve společnosti funguje, plní společenskou funkci, a dokonce společnost utváří.
právo
Ukázky

Právo společnosti

437 Kč
388 Kč
Trestněprávní nástroje ochrany životního prostředí - 11%
ato kniha se zaměřuje specificky na možnosti trestního práva ve vztahu k ochraně životního prostředí, neboť právě trestní právo je prostředkem určeným k ochraně nejvýznamnějších hodnot ve společnosti.
právo

Trestněprávní nástroje ochrany životního prostředí

315 Kč
280 Kč
Filmové právo: Autorskoprávní perspektiva - 11%
Publikace poutavým jazykem a s historickými a filozofickými přesahy představuje filmové právo chápané jako soubor právních norem, s důrazem na autorskoprávní problematiku. V centru zájmu je přímá či nepřímá regulace výroby a distribuce filmu.
právo

Filmové právo: Autorskoprávní perspektiva

315 Kč
280 Kč
Interpretační úskalí justiniánských digest - 11%
Kapitoly tvořící tuto knihu jsou zaměřeny na různé oblasti římského práva.
právo

Interpretační úskalí justiniánských digest

162 Kč
144 Kč
Jak přežít krizi v rodině
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku?
právo

Jak přežít krizi v rodině

239 Kč
Osudné vynálezy lidstva - 11%
(1x)
Kniha je úvahou o osudech dvou mimořádných vynálezů lidstva: státu a jeho právu. Zahrnuje zejména úvahy o některých příčinách závažné krize, v níž se nejdokonalejší organizace lidské společnosti ocitla, a vizi dalšího vývoje.
právo
Ukázky

Osudné vynálezy lidstva

585 Kč
520 Kč
Sociální práva v Evropě - 11%

V roce 2019 jsme si připomínali 100. výročí vzniku Mezinárodní organizace práce (MOP. Monografie věnovaná uvedenému výročí přibližuje nejen historii MOP, včetně myšlenkových proudů a historických souvislostí, které vedly k jejímu vytvoření.

právo

Sociální práva v Evropě

378 Kč
336 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>