Nejprodávanější hry - únor 2022
deskové, stolní

Mňam ! - 11%
V kooperativní hře Mmm! ukažte v roli myšáka kocourovi, kdo je skutečným králem spíže. Hra obsahuje také náročnější variantu pro starší děti (7+).
deskové, stolní

Mňam !

629 Kč
559 Kč
Opuštěná knihovna - úniková hra - 11%

Zahrajte si únikovou hru v pohodlí domova. Jenom jste si chtěli prohlédnout pár knih. Když jste se později chtěli vrátit domů, zjistili jste, že je východ zamčený.

deskové, stolní

Opuštěná knihovna - úniková hra

314 Kč
279 Kč
Sexperimenty - 11%
Sexperimenty je erotická, možná trochu kontroverzní hra pro dva hráče. Nebojte se odhodit zábrany, překvapte svého partnera a experimentujte. Zkusit můžete LIGHT či HARD CORE verzi hry.
deskové, stolní

Sexperimenty

350 Kč
311 Kč
Školička 3 - 11%
Školička 3. Elektronické testovací tabulky jsou určeny k osvojování a testování předškolních a školních znalostí hravou formou.
deskové, stolní

Školička 3

323 Kč
287 Kč
Dětské hrátky pro nejmenší - 11%
Zábavná karetní postřehová hra balená v malé plechové krabičce. To jsou Dětské hrátky, které obsahují tři zábavné karetní hry: Hmaťáka, Domino a Pexeso. Děti si zábavnou formou zlepšují postřeh a paměť. Jednoduchá pravidla a krásně malované obrázky. Rozměry výrobku 10 x 10 x 4 cm. Vhodné pro děti od 3 let.
deskové, stolní

Dětské hrátky pro nejmenší

197 Kč
175 Kč
Harry Potter- Kouzelní tvorové - 11%
Výzva všem kouzelníkům! Z Bradavic utekli kouzelní tvorové. Vy a vaši přátelé je musíte znovu pochytat. V této napínavé hře hrajete coby Harry Potter, Ron Weasley, Hermiona Grangerová nebo Ginny Weasleyová.
deskové, stolní

Harry Potter- Kouzelní tvorové

629 Kč
559 Kč
HEADU: Čí je to srst? - 11%

Každé zvíře má svůj vlastní tvar a barvy! V této hře hráči přiřazují příslušné zobrazení srsti ke správnému zvířátku a procvičují linie a barvy, které znázorňují různé tvary.

deskové, stolní
Ukázky

HEADU: Čí je to srst?

224 Kč
199 Kč
Lovci mamutů - 11%
Staň se členem tlupy lovců mamutů a vydej se s nimi na dobrodružnou cestu. Hra je vydána ku příležitosti stého výročí prvního vydání knihy Lovci mamutů od Eduarda Štorcha a čtyřicátého výročí uvedení filmu Osada Havranů.
deskové, stolní

Lovci mamutů

269 Kč
239 Kč
Maxi Člověče, nezlob se/Velké putování - 11%
Člověče nezlob se a Lesní závod. Dvě hry v extra velkém provedení, dřevné figurky výška 5 cm, velká dřevěná kosta. Figurky se výborně drží jak těm nejmenším dětem, tak seniorům. Hra obsahuje: oboustranný herní plán, 12 dřevěných figurek, dřevěnou hrací kostku, návod Rozměr balení: 30 x 30 x 8 cm Vhodné od 3 let
deskové, stolní

Maxi Člověče, nezlob se/Velké putování

287 Kč
255 Kč
Pat a Mat - Hasiči hadice a žebříky - 11%
A je to opět tady. Pat a Mat, naši dva známí kutilové, jsou znovu v akci. Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají další kutilské výzvy. Během opravy ale začne v domě nečekaně hořet. Jsou nešikovní až běda. Pomůžete jim? Staňte se společně s nimi na chvíli hasiči a pokuste se uhasit požár v domě.
deskové, stolní

Pat a Mat - Hasiči hadice a žebříky

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>