Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
podle předmětů

Základy biologie, ekologie a systému bezobratlých živočichů - 20%
(1x)
Kniha je určena především studentům bakalářských oborů biologie, čemuž odpovídá i množství a hloubka probírané látky.
podle předmětů
Ukázky

Základy biologie, ekologie a systému bezobratlých živočichů

170 Kč
136 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
podle předmětů
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Jednoduchá elektrotechnika - 20%
Určena převážně žákům SOU a SOŠ, pro které slaboproudá elektrotechnika není hlavním studijním oborem. Doplňuje učebnici Středoškolská fyzika.
podle předmětů
Ukázky

Jednoduchá elektrotechnika

44 Kč
35 Kč
Angličtina - 20%
Nejde o klasickou učebnici, ale přehlednou příručku všeho, co musí člověk, kterých chce dobře mluvit anglicky, znát. Určeno pro jazykovou úroveň A1-B1.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina

127 Kč
102 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
podle předmětů
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
podle předmětů
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Křehký pacient a primární péče - 20%
Publikace poprvé u nás zveřejňuje komplexní přístup ke znevýhodněným, křehkým, závislým lidem se závažným zdravotním postižením. Seznamuje tak odbornou veřejnost s postupně se vyvíjející koncepcí dlouhodobé péče (long-term care, LTC).
podle předmětů
Ukázky

Křehký pacient a primární péče

548 Kč
438 Kč
Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
podle předmětů
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Zdravotní nauka 2. díl - 20%
Učebnice je určena žákům středních odborných škol oboru sociální péče i pracovníkům, kteří začínají se sociální prací v praxi.
podle předmětů
Ukázky

Zdravotní nauka 2. díl

195 Kč
156 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
podle předmětů
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
podle předmětů
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Veterinární imunologie - 20%
Monografie vychází z úspěšné publikace, vydané naším nakladatelstvím v roce 2000. Autoři text v souladu s vývojem nových poznatků rozšířili a aktualizovali. Původní koncepce však zůstala zachována.
podle předmětů
Ukázky

Veterinární imunologie

543 Kč
434 Kč
Obecná kineziologie - 20%
Tato zcela nově pojatá učebnice známého pedagoga, odborníka a autora plně odpovídá modernímu pojetí oboru. Barevná kniha je bohatě ilustrována originálními barevnými i černobílými kresbami.
podle předmětů
Ukázky

Obecná kineziologie

543 Kč
434 Kč
Obrazový atlas chorobných stavů - 20%
V souboru více než 300 barevných fotografií jsou představeny patologické fyzikální nálezy běžných onemocnění, s nimiž se setkávají v každodenní praxi praktičtí lékaři, všeobecní internisté a lékaři řady dalších interních a chirurgických oborů.
podle předmětů
Ukázky

Obrazový atlas chorobných stavů

543 Kč
434 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
podle předmětů
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 35 položek
<< < 1 2