Nejprodávanější tituly - únor 2022
hudba

Kroniky I. - 58%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

238 Kč
99 Kč
Africké květiny - 11%
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
hudba

Africké květiny

223 Kč
198 Kč
Vodácký zpěvník 2 - 11%

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
88 Kč
Visací zámek - 6%
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
198 Kč
Czech Music Guide
Průvodce české hudby (v anglickém jazyce) představuje současnou českou hudební scénu. Obsahuje krátkou historii české hudby, portréty významných osobností, adresy institucí apod.
hudba

Czech Music Guide

45 Kč
Panorama paměti - 11%
Memoárová publikace o dětství, o studiích, mládí a jazzu, uměleckém a kulturním životě známého českého hudebního kritika, publicisty a překladatele.
hudba

Panorama paměti

269 Kč
239 Kč
Co jsem nezapomněl aneb Z deníku potulného písničkáře - 11%
(1x)
V letech 1982 až 1985 si Jan Burian psal soukromé zápisky, které vydal v samizdatu. S ohledem na skutečnost, že se text mohl dostat do ruky komukoliv, musel autor leccos vynechat, aby nezpůsobil řadě lidí problémy s tehdejší státní mocí.
hudba

Co jsem nezapomněl aneb Z deníku potulného písničkáře

360 Kč
320 Kč
Iron Man - 11%
(1x)
Iron Man zachycuje příběh průkopnického kytaristy Tonyho Iommiho a legendární kapely Black Sabbath, kterou časopis Rolling Stone překřtil na „Beatles heavy metalu“. Tento příběh zachycuje jeho humor, inteligenci a vřelost.
hudba

Iron Man

449 Kč
399 Kč
Když skočíš, já taky - 11%
Rozšířená verze blogu oblíbené zpěvačky.
hudba

Když skočíš, já taky

314 Kč
279 Kč
Krkonošské koledy II. - 11%

Druhý díl Krkonošských koled, který již v padesátých letech nemohl vyjít a nikdy nevyšel. Doplněno notovými záznamy a dobovými obrázky.

hudba

Krkonošské koledy II.

268 Kč
238 Kč
Ladislav Štaidl: Poslední z mohykánů
“Velká čtyřka” - Karel Gott, Karel Svoboda a bratři Ladislav a Jiří Štaidlovi. Ti čtyři několik desetiletí určovali směr tuzemského hudebního dění, produkovali jeden hit za druhým, vyprodávali koncertní sály a prodávali statisíce gramofonových desek.
hudba

Ladislav Štaidl: Poslední z mohykánů

89 Kč
Mozartovy slzy - 20%
Wolfgang Amadeus Mozart – geniální hudebník, který nás neudivuje jen svou tvorbou, ale také svým nezřízeným životem. Čtivou formou tato kniha mapuje Mozartův život rok po roku od narození do jeho smrti.
hudba
Ukázky

Mozartovy slzy

129 Kč
103 Kč
Roztrhej to a začni znovu - 11%
(2x)
Kniha zkoumá divokou dobrodružnou hudbu vytvořenou po punku. Renomovaný hudební novinář Simon Reynolds oslavuje futuristického ducha Joy Division, Gang of Four, Talking Heads či Devo a dalších kapel.
hudba

Roztrhej to a začni znovu

629 Kč
559 Kč
Skladatelník - 11%
Spisovatelka Anna Novotná a ilustrátor Jiří Votruba vytvořili pomyslné dotazníky 55 nejslavnějších hudebních skladatelů a vznikl tak netradiční Skladatelník, kniha slovníkového typu pro dětského čtenáře přibližně od osmi let.
hudba

Skladatelník

314 Kč
279 Kč
Jazzová baronka - 20%
Nica Rothschildová měla vznešený původ, rodinu i bohatství.
hudba
Ukázky

Jazzová baronka

297 Kč
238 Kč
Jednou Taxmenem, navždy Taxmenem - 11%
Kniha osobních výpovědí seznamuje nejen s historií skupiny Taxmeni – jedné z nejvýraznějších českých hudebních kapel. Zaznamenává nejdůležitější události posledních padesáti let z historie české country, folku a trampské muziky.
hudba

Jednou Taxmenem, navždy Taxmenem

359 Kč
319 Kč
Karel Gott: ilustrovaný životopis - 11%
Na závěr každé skladby a písně má zaznít akord... Nebylo, není a asi nikdy ani nebude slavnějšího českého zpěváka, než je Karel Gott.
hudba

Karel Gott: ilustrovaný životopis

359 Kč
319 Kč
Michal Prokop - 11%
Název vzpomínek rockového zpěváka Michala Prokopa ZTRÁTY A NÁVRATY přesně vystihuje jeho více než padesátiletou kariéru. Publicista Michal Bystrov se s ním setkával téměř dva roky. Vznikla tak kniha, která podrobně mapuje osobní i umělecký život.
hudba

Michal Prokop

360 Kč
320 Kč
Miloň Novotný - Hudebníci 70. – 80. léta
U příležitosti nedožitých devadesátin autora připravilo nakladatelství KANT ve spolupráci s fotografkou Danou Kyndrovou publikaci s více než sto šedesáti fotografiemi, které tak budou představeny veřejnosti vůbec poprvé.
hudba

Miloň Novotný - Hudebníci 70. – 80. léta

558 Kč
Posílám to dál - 11%
V pořadí už třetí knížka naší nejpopulárnější zpěvačky Lucie Bílé Posílám to dál zachycuje časový úsek zhruba posledních 15 let jejího osobního a tvůrčího života.
hudba

Posílám to dál

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 > >>