Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
cestopisy

Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

cestopisy
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Najdu odvahu - 20%
(2x)
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy.
cestopisy
Ukázky

Najdu odvahu

279 Kč
223 Kč
Od oltáře do Santiaga - 20%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestopisy
Ukázky

Od oltáře do Santiaga

322 Kč
258 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestopisy
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestopisy
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Zažít Alpy - 20%
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
cestopisy
Ukázky

Zažít Alpy

594 Kč
475 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Sabagiro už ne! - 20%
Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit.
cestopisy
Ukázky

Sabagiro už ne!

149 Kč
119 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
cestopisy
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Cesta z Fort Prince of Wales k Severnímu ledovému oceánu - 20%
Deník cestovatele Samuela Hearneho, který v 18. století procestoval severní Kanadu.
cestopisy
Ukázky

Cesta z Fort Prince of Wales k Severnímu ledovému oceánu

149 Kč
119 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestopisy
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 31 položek
<< < 1 2