Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
sci-fi a fantasy

Mezi světy - 20%
Co se stane Alence, když se vrátí z Říše divů? Wendy ze Země Nezemě? A Dorotce ze země Oz? A co vznikne, když se spojí bestsellerový autor Marťana s autorkou úspěšných komiksů Sarah´s Scribbles? Potkaly na Cheshire Crossing – na internátní škole, kde se holky jako ony učí, jak se vyrovnat se svými nadpřirozenými zkušenostmi a ovládnout magickou schopnost cestovat mezi světy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mezi světy

209 Kč
167 Kč
Studie jedu - 20%
(2x)
Jelena se vyhnula popravě za vraždu, ale nebylo to zadarmo: stala se ochutnavačkou pokrmů Velitele Ixie. S každým soustem teď může dívka zemřít, a navíc už ji rádce Valek pro jistotu otrávil Motýlím prachem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Studie jedu

229 Kč
183 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Kouzlo obsidiánu - 20%
(1x)
Anna se vzpamatovala ze šoku a konečně přijala fakt, že je součástí temného světa démonů a zaklínačů, o němž dosud neměla ani tušení. Zjišťuje, že do jejího světa patří také mágové a alchymisté, kteří ji mají chránit.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzlo obsidiánu

269 Kč
215 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Bohové a monstra - 20%

Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance. Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Bohové a monstra

319 Kč
255 Kč
Čarodějnice - 20%
Dechberoucí příběh ze sedmnáctého století o ženské síle, čarodějnictví, zlobě, pomstě a poutech, která nás svazují...Potom, co byla Evey svědkem brutální vraždy své matky spáchané lovci čarodějnic, chce jediné – vystopovat vraha a pomstít se.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Čarodějnice

199 Kč
159 Kč
Časodějná kniha - 20%

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějná kniha

209 Kč
167 Kč
Dědictví krve - 20%
(2x)

Princezna, co umí ovládat krev. Podrazák bez budoucnosti. Svět, který stojí za to zachránit. Princezna Ana strávila celý svůj život v paláci. Když ji obviní z vraždy jejího otce, musí uprchnout, aby našla pravého vraha a prokázala svoji nevinu. Sama to rozhodně nedokáže.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dědictví krve

299 Kč
239 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Hraju, abych žil 5 – Bitva - 20%
Území ruského klastru se otřásá pod nohama pochodujících vojsk. Rozhněvaní bohové zachmuřeně shlíží z nebes. Sítě tajných služeb se do sebe zaklínily jako smečky psů v zuřivé rvačce. Statisíce rozumných bytostí se vesele řežou navzájem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 5 – Bitva

249 Kč
199 Kč
Laskavý jed - 20%
(2x)

První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Laskavý jed

249 Kč
199 Kč
Lunasterové - Let přes kameny - 20%

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa, se blíží a oni mají být při tom.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Lunasterové - Let přes kameny

299 Kč
239 Kč
Město bez války - 20%
(1x)
Drsné stránky života i všední dny mladých žoldáků líčené s ohromující věrohodností a bez příkras. Román pro čtenáře knihy Metro 2033.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Město bez války

249 Kč
199 Kč
Mýtonoši - 20%
(3x)

Magie artušovských legend ožívá v urban fantasy hitu z americké univerzity! Šestnáctiletá Bree hledá po smrtelné autonehodě své matky únik před bolestí. Rezidenční program na Severokarolinské univerzitě vypadá jako skvělé útočiště...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mýtonoši

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 > >>