Nejprodávanější hudba - únor 2022

Choices (6CD Boxset + 6 Artcards)
Limitovaný box Uriah Heep obsahuje vedle známých hitů i méně známé nahrávky z katalogu skupiny, která díky nim pomohla definovat heavy metal jako specifický hudební žánr. Nahrávky byly osobně vybrány současnými i bývalými členy kapely k oslavě padesá

Choices (6CD Boxset + 6 Artcards)

737 Kč
Chromatica. Exclusive trifold vinyl
Chromatica je v pořadí šesté album zpěvačky Lady Gaga z roku 2020. Chromatica následuje páté album Joanne, které vyšlo v roce 2016 a soundtrack k filmu A Star Is Born, který vyšel o 2 roky později. Hlavním singlem alba je skladba Stupid Love.

Chromatica. Exclusive trifold vinyl

1 367 Kč
Imposter
Ikonický pěvec se znovu spojil s produkčním týmem Soulsavers, ovšem tentokrát nepřichází s vlastní tvorbou, nýbrž sbírkou coververzí. Podle vlastních slov jde o interprety a písničky, kteří jej v minulosti dohnali k slzám.

Imposter

503 Kč
Live at Carnegie Hall 1969
Kanadská zpěvačka, skladatelka a také malířka je považována za jednu z nejnadanějších písničkářek hudební historie. Získala několik cen Grammy a spolupracovala s řadou zajímavých osobností hudebního světa.

Live at Carnegie Hall 1969

1 322 Kč
Miluji tě
Ideální kompilace zamilovanych písní nejen k Valentýnu. Kombinace nejnovějších českých a slovenských písní z poslední doby a velkých hitů minulé dekády

Miluji tě

188 Kč
Music of The Spheres
Deváté album skupiny. Deska, kterou produkoval Max Martin (Britney Spears, Maroon 5, Taylor Swift, Ariana Grande atd.) a kterou předznamenal singl Higher Power, nabízí dvanáct skladeb, pět z nich je označeno emotikony.

Music of The Spheres

620 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.

Neboj

404 Kč
Nemoderný chalan
Krátko po albume Roky a dni nahral Miroslav Žbirka s obligátnou špičkovou producentskou podporou Laca Lučeniča svoj štvrtý album Nemoderný chalan.

Nemoderný chalan

287 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Noční tanec
Album obsahuje patnáct písní a řadí se k jeho nejkomornějším nahrávkám. Desku autor natočil jen s klavírem ve studiu 3bees a zařadil na ni svoji nejiintimnější lyriku, písně z rodu těch nejosobnějších o stáří, erotice a zradě vzdělanců.

Noční tanec

261 Kč
Pátek
Bezmála už deset let baví rodiče a hlavně jejich potomky na podiích, ale i doma nebo v autě Cédéčka kapely Bombarďák. Po Čtvrtku musí automaticky přijít Pátek, ale ne každý pátek třináctého musí Černý, jako je obal nového CD.

Pátek

269 Kč
Plastic Ono Band
Plastic Ono Band je první sólové studiové album anglického hudebníka Johna Lennona vydané v prosinci 1970.

Plastic Ono Band

350 Kč
Pressure Machine
Americká indie rocková skupina The Killers vydala v pořadí sedmé studiové album s názvem Pressure Machine.

Pressure Machine

800 Kč
Tak jsme vandrovali...
Jubilejní komplet písní k pětasedmdesátinám Pavla Lohonky.

Tak jsme vandrovali...

316 Kč
Us
Us je šesté studiové album anglického písničkáře a hudebníka Petera Gabriela, vydané 28. září 1992 Real World Records.

Us

683 Kč
Všem dívkám, co jsem měl kdy rád
Album z r. 2002, reedice LP 2017+bonusy.

Všem dívkám, co jsem měl kdy rád

557 Kč
Zahrady radosti
V roce 1994 natočili Jaroslav Hutka s Radimem Hladíkem studiové album Zahrady radosti, na které zařadili třináct spíše vážnějších písní. V několika nahrávkách hostují baskytarista Vladimír Kulhánek a violoncellista Jiří Hošek.

Zahrady radosti

261 Kč
16 nej od táborových ohňů
16 nej od táborových ohňů - ucelená přehlídka skvělých a muzikantsky košatých písniček!

16 nej od táborových ohňů

233 Kč
4 tenoři
4 Tenoři - Exkluzivní spojení čtyř výjimečných sólistů v jedné hudební formaci

4 tenoři

374 Kč
Arnold Layne (Live at Syd Barret Tribute, 2017)
Pink Floyd jsou nepochybně jednou z nejzásadnějších skupin hudební historie. Jejich experimentální rocková muzika ovlivnila miliony posluchačů a inspirovala několik generací hudebníků.

Arnold Layne (Live at Syd Barret Tribute, 2017)

521 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>