Nejprodávanější tituly - únor 2022
pro nejmenší

Malé kroky Zvířata 18+ měsíců - 20%
Dokážeš napodobit opici? Víš, které zvíře nemá nohy a které umí létat? Nechte děti pozorně si prohlížet obrázky a zamyslet se. V této knížce z řady Malé kroky si děti posílí a rozšíří základy slovní zásoby z oblasti říše zvířat.
pro nejmenší

Malé kroky Zvířata 18+ měsíců

159 Kč
127 Kč
Mé první pocity - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti rozpoznávat základní emoce.
pro nejmenší

Mé první pocity - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Velká knížka - POLICIE pro malé vypravěče - 11%
Na policejní stanici je pořád živo! Ze zlatnictví ve městě byly právě ukradeny vzácné šperky a policisté se vydávají po stopě zločinců. U řeky zase někdo zrovna zakládá černou skládku a Péťovi se zaběhl pejsek. Jestlipak i s tím policie pomůže?
pro nejmenší
Ukázky

Velká knížka - POLICIE pro malé vypravěče

224 Kč
199 Kč
Zvířat plná kniha - 11%
Výpravná publikace pro malé milovníky zvířat s ilustracemi Petra Horáčka. Lední medvědi dovádějící na kře, tygři lovící v džungli, slavíci prozpěvující si v lese… Všude kolem nás žijí nádherná zvířata.
pro nejmenší

Zvířat plná kniha

359 Kč
319 Kč
Fotbal s Fandou - 11%
Druhák Láďa je nadšeným fotbalistou. Sní o tom, že se jednou stane slavným fotbalovým útočníkem. Ale ví, že pro svůj sen musí něco udělat. Proto vstoupí do oddílu a začne tvrdě trénovat. Jenže pak se začnou objevovat ty podivné kruhy...
pro nejmenší

Fotbal s Fandou

288 Kč
256 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
pro nejmenší
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Moje malé objevy Montessori ve volném čase - 11%
Volný čas, jako jsou nejrůznější školní prázdniny, volna, svátky a víkendy, je velice cenný během něj lze v dětech vzbudit zvědavost, objevovat s nimi okolní přírodu a podněcovat je k učenlivosti.
pro nejmenší

Moje malé objevy Montessori ve volném čase

161 Kč
143 Kč
Můj první atlas zvířat - 11%
Říše zvířat, to je jedno tajemství za druhým.
pro nejmenší

Můj první atlas zvířat

206 Kč
183 Kč
Bez probLAMA!…
Nebaví tě tělocvik? Chceš zvednout náladu? Nahlédni do této knihy a pobav se nad ilustracemi lamy, která všechno zvládne. Zkus to i ty! Třeba zjistíš, že to není takový problém.
pro nejmenší

Bez probLAMA!…

116 Kč
Dobrý den, včelko! - 11%
Malá včelka má hodně práce, pojďme se podívat, co ji čeká. Objevovat svět s tímto leporelem s posuvnými prvky je skutečně zábavné!
pro nejmenší

Dobrý den, včelko!

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>