Nejprodávanější hudba - únor 2022

Choices (6CD Boxset + 6 Artcards)
Limitovaný box Uriah Heep obsahuje vedle známých hitů i méně známé nahrávky z katalogu skupiny, která díky nim pomohla definovat heavy metal jako specifický hudební žánr. Nahrávky byly osobně vybrány současnými i bývalými členy kapely k oslavě padesá

Choices (6CD Boxset + 6 Artcards)

737 Kč
Chromatica. Exclusive trifold vinyl
Chromatica je v pořadí šesté album zpěvačky Lady Gaga z roku 2020. Chromatica následuje páté album Joanne, které vyšlo v roce 2016 a soundtrack k filmu A Star Is Born, který vyšel o 2 roky později. Hlavním singlem alba je skladba Stupid Love.

Chromatica. Exclusive trifold vinyl

1 367 Kč
Imposter
Ikonický pěvec se znovu spojil s produkčním týmem Soulsavers, ovšem tentokrát nepřichází s vlastní tvorbou, nýbrž sbírkou coververzí. Podle vlastních slov jde o interprety a písničky, kteří jej v minulosti dohnali k slzám.

Imposter

503 Kč
Live at Carnegie Hall 1969
Kanadská zpěvačka, skladatelka a také malířka je považována za jednu z nejnadanějších písničkářek hudební historie. Získala několik cen Grammy a spolupracovala s řadou zajímavých osobností hudebního světa.

Live at Carnegie Hall 1969

1 322 Kč
Miluji tě
Ideální kompilace zamilovanych písní nejen k Valentýnu. Kombinace nejnovějších českých a slovenských písní z poslední doby a velkých hitů minulé dekády

Miluji tě

188 Kč
Music of The Spheres
Deváté album skupiny. Deska, kterou produkoval Max Martin (Britney Spears, Maroon 5, Taylor Swift, Ariana Grande atd.) a kterou předznamenal singl Higher Power, nabízí dvanáct skladeb, pět z nich je označeno emotikony.

Music of The Spheres

620 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.

Neboj

404 Kč
Nemoderný chalan
Krátko po albume Roky a dni nahral Miroslav Žbirka s obligátnou špičkovou producentskou podporou Laca Lučeniča svoj štvrtý album Nemoderný chalan.

Nemoderný chalan

287 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Noční tanec
Album obsahuje patnáct písní a řadí se k jeho nejkomornějším nahrávkám. Desku autor natočil jen s klavírem ve studiu 3bees a zařadil na ni svoji nejiintimnější lyriku, písně z rodu těch nejosobnějších o stáří, erotice a zradě vzdělanců.

Noční tanec

261 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>