Nejprodávanější tituly - únor 2022
kariéra

Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
kariéra

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Odprezentuj - 11%
Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem.
kariéra

Odprezentuj

359 Kč
319 Kč
Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Prokoukněte komunikační styly druhých
Nyní již pro vás komunikace nebude žádný problém. Zkušená mentorka, lektorka a koučka Michaela Daňková vás bezpečně provede úskalími na cestě za poznáním a osvojením si komunikačních stylů.
kariéra

Prokoukněte komunikační styly druhých

134 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
kariéra

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Designérem vlastního života - 11%
(1x)
Ať už je vám dvacet, čtyřicet nebo šedesát let, mnozí z vás pravděpodobně stále hledáte odpověď na onu věčnou otázku: Čím jednou budu? Možná potřebujete pomoci zjistit, co chcete – a jak toho dosáhnout.
kariéra

Designérem vlastního života

269 Kč
239 Kč
Jak se stát obchodním zástupcem
Kniha odhaluje způsoby, jakými přemýšlejí ti, kteří si nové zaměstnance vybírají. Ukáže vám, jak se s nimi naladit na stejnou notu a přesvědčit je o vaší užitečnosti a jedinečnosti.
kariéra

Jak se stát obchodním zástupcem

62 Kč
Moderní lektor - 11%
Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.
kariéra

Moderní lektor

260 Kč
231 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 11%
(4x)
Když jde o lidský život, nelze dělat kompromisy. To se naučil Chris Voss, bývalý hlavní vyjednavač u FBI.
kariéra

Nikdy nedělej kompromis

350 Kč
311 Kč
Skvělý šéf - 11%
Jak řídit své spolupracovníky, aby byli motivovaní a spokojení? Proč je tak málo vynikajících nadřízených? Seznamte se s inovativním způsobem vedení, který je přínosný pro zaměstnance a týmy i pro růst osobnosti manažera.
kariéra

Skvělý šéf

269 Kč
239 Kč
Přijímací pohovor v angličtině - 20%
Ucházíte se o místo, které vyžaduje znalost angličtiny, nebo byste rádi pracovali v zahraničí? Pak je tato knížka určena právě vám!
kariéra
Ukázky

Přijímací pohovor v angličtině

229 Kč
183 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
kariéra
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
kariéra

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Krizová komunikace s médii
Stala se vaše firma či instituce předmětem nežádoucího zájmu médií?
kariéra

Krizová komunikace s médii

134 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Personální práce v malých a středních firmách - 20%
Praktická příručka uznávaného českého odborníka je určena vlastníkům a manažerům malých a středních firem, které nemají specializovaný útvar personalistiky nebo zkušeného personalistu.
kariéra
Ukázky

Personální práce v malých a středních firmách

339 Kč
271 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
kariéra
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
kariéra
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
kariéra
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 60 položek
<< < 1 2 3