Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
medicína

Intenzivní medicína na principech vnitřního lékařství - 20%
Téměř po 10 letech vychází zcela přepracovaná vynikající publikace, která získala četná odborná ocenění. Je určena intenzivistům, internistům, lékařům emergency oddělení a lékařům všech spolupracujících oborů.
medicína
Ukázky

Intenzivní medicína na principech vnitřního lékařství

722 Kč
578 Kč
Mentální postižení - 9%
(1x)
V dnešní době je stále aktuálnější seznámit odbornou i širší veřejnost se specifiky osobnosti žáků i klientů s mentálním postižením. Publikace se věnuje jak nezbytnému objasnění terminologie, tak právní úpravě postavení osob s mentálním postižením.
medicína
Ukázky

Mentální postižení

424 Kč
387 Kč
Radiační ochrana při rentgenových výkonech - to nejdůležitější pro praxi - 20%
Praktická, schematická a přehledná publikace, která vás seznámí s principy fungování jednotlivých přístrojů a zásadami ochrany ošetřujícího personálu a pacientů. Je určena všem, kteří s přístroji na principu rtg záření pracují.
medicína
Ukázky

Radiační ochrana při rentgenových výkonech - to nejdůležitější pro praxi

407 Kč
326 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

441 Kč
353 Kč
Dupuytrenova nemoc - 20%
Dupuytrenova kontraktura je jedním z nejčastějších onemocnění ruky, které ve svém důsledku vede k omezení její funkce, invalidizuje nemocného a z pohledu pracovních i zájmových aktivit tak významně ovlivňuje kvalitu života.
medicína
Ukázky

Dupuytrenova nemoc

220 Kč
176 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Kapitoly z dějin chirurgie v českých zemích - 20%
Předkládaná kniha je dílem více než 50 autorů, převážně chirurgů, kteří popsali historii svých pracovišť. Vychází z tradičního zájmu, který chirurgové věnují historii svého oboru.
medicína
Ukázky

Kapitoly z dějin chirurgie v českých zemích

290 Kč
232 Kč
Komunikace s pacientem v intenzivní péči - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními pojmy obecné komunikace, která se stává výchozí pro komunikaci specificky zaměřenou na pacienty v intenzivní péči, tedy pacienty na umělé plicní ventilaci.
medicína
Ukázky

Komunikace s pacientem v intenzivní péči

169 Kč
135 Kč
Laboratorní diagnostika - 20%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína
Ukázky

Laboratorní diagnostika

1 100 Kč
880 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 20%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína
Ukázky

Přehled poruch psychického vývoje

365 Kč
292 Kč
Psychiatrické minimum - 20%
(1x)
Kniha přibližuje čtenářům obor psychiatrie.
medicína
Ukázky

Psychiatrické minimum

297 Kč
238 Kč
Psycholog ve zdravotnictví - 20%
Učební text Psycholog ve zdravotnictví je určen posluchačům stejnojmenného kurzu, akreditovaného Ministerstvem zdravotnictví ČR.
medicína
Ukázky

Psycholog ve zdravotnictví

120 Kč
96 Kč
Vývojová psychologie - 20%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína
Ukázky

Vývojová psychologie

390 Kč
312 Kč
Základní chirurgické techniky a dovednosti - 20%
Základní učebnice pro mediky a mladé lékaře začínající svou odbornou praxi v některém z chirurgických oborů. Publikaci ocení rovněž sestry specialistky. Jednoduchá, přehledná a mimořádně didaktická kniha je doplněna 70 barevnými fotografiemi.
medicína
Ukázky

Základní chirurgické techniky a dovednosti

254 Kč
203 Kč
Komunikace v ošetřovatelské praxi - 20%
Komunikace je důležitou součástí kvalitního profesionálního chování sester a dalších zdravotnických pracovníků. Publikace proto přináší základní oblasti sociální komunikace mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem.
medicína
Ukázky

Komunikace v ošetřovatelské praxi

169 Kč
135 Kč
LSD - 20%
Dr. Milan Hausner léčil duševně nemocné pacienty psychoterapií s využitím LSD v době, kdy byl primářem psychiatrické kliniky v Sadské u Prahy. Byl pravděpodobně jediným světovým psychiatrem, který využíval halucinogenní látky v klinické medicíně.
medicína
Ukázky

LSD

169 Kč
135 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
medicína
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 20%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína
Ukázky

Diagnostika a terapie duševních poruch

679 Kč
543 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 104 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>