Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
dobrodružství

Žeberův odkaz - 20%
Jedenáctiletý Edwin zmizel! Jeho kamarádům Anežce, Viky, Ptáčkovi a Klárce je jasné, že to nějak souvisí s profesorem Žeberou a zápisníkem, který by v nepovolaných rukou proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.
dobrodružství
Ukázky

Žeberův odkaz

199 Kč
159 Kč
Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem - 20%
(1x)
Neustále ohromená, zvídavá a taky hodně zvědavá Alenka se dostane do zvláštního světa, ve kterém nedává skoro nic smysl. Pronásleduje například mluvícího králíka s hodinkami a setkává se s dalšími podivnými stvořeními, která se chovají naprosto nepochopitelně.
dobrodružství
Ukázky

Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem

249 Kč
199 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružství
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
dobrodružství
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Dobrodružství králíčka Petra - 20%

Světová klasika, která nestárne! Veselá dobrodružství králíčků Petra, Benjamina, Ocáska, Hoplinky, Pírka či lišáka pana Toda a jezevce Tomyho Broka pobaví všechny malé čtenáře. Příběhy Beatrix Potterové se proslavily po celém světě a ani po víc než sto letech od svého prvního vydání neztratily nic ze svého půvabu a popularity.

dobrodružství
Ukázky

Dobrodružství králíčka Petra

189 Kč
151 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 20%
(1x)

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.

dobrodružství
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

209 Kč
167 Kč
Gulliverovy cesty – pro děti - 20%
Jmenuji se Lemuel Gulliver. Říkají o mně, že jsem odvážný cestovatel... Zavedu tě do nevídaných krajů. Třeba do země Liliputu, kde žijí lidé malí jako prst, nebo do Brobdingnagu, který zase obývají obři, či do země Moudrých koní, kteří svými vlastnostmi v mnohém převyšují obyčejné lidi.
dobrodružství
Ukázky

Gulliverovy cesty – pro děti

179 Kč
143 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
dobrodružství
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
dobrodružství
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Ve spárech džungle - 20%
Džungle – úchvatná i nebezpečná. Zvlášť pro toho, kdo ji nezná. Poprvé se v ní octne i šestice kamarádů – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta. Jedné noci se vydají na cestu thajským deštným pralesem, ale naneštěstí zabloudí, a musí pod zeleným příkrovem přenocovat.
dobrodružství
Ukázky

Ve spárech džungle

179 Kč
143 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
dobrodružství
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružství
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Dědečkův velký útěk - 20%
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje
dobrodružství
Ukázky

Dědečkův velký útěk

198 Kč
158 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
dobrodružství
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
dobrodružství
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
dobrodružství
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 56 položek
<< < 1 2 3