Nejprodávanější audioknihy - únor 2022

Písečný muž
(9x)
Kdo zastaví severského Hannibala Lectera? Tentokrát si pro sebe pozornost posluchačů ukradne nejen dávné trauma komisaře, ale především enigmatický Jurek Walter připomínající Hannibala Lectera – až na to že své oběti nejí k večeři.

Písečný muž

287 Kč
Praga Piccola
Při poslechu Pragy Piccoly přímo ucítíte slabý závan vůně benzínu a budete toužit po životě ve zlatých dvacátých a třicátých let minulého století.

Praga Piccola

269 Kč
Rybí krev
(1x)
Audioverze románu ověnčeného cenou Magnesia Litera 2013 pro Knihu roku.
Ukázky

Rybí krev

249 Kč
Tatínek není k zahození
(2x)
Audiokniha obsahuje patnáct pohádek pro malé i velké, které Arnošt Goldflam vymyslel a následně sepsal pro své děti, jistě však potěší i ty Vaše. Hrdinou všech je statečný tatínek.
Ukázky

Tatínek není k zahození

149 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.
Ukázky

Ztracený symbol

449 Kč
Čeština extra
Příručku Čeština extra doplňuje sada tří tradičních audio CD. Obsahuje 246 nahrávek rodilých mluvčích, které mohou rovněž sloužit jako audioklíč k jednotlivým cvičením.

Čeština extra

44 Kč
Ekonomie dobra a zla
(3x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

285 Kč
Inner Game pro manažery
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.

Inner Game pro manažery

618 Kč
Jak prokouknout druhé lidi
(1x)
Zjistíte, jak můžete svou řečí těla ovlivnit to, co si o vás myslí váš šéf, rodina, přátelé i úplně cizí lidé.
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

425 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 485 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 49 > >>