Nejprodávanější tituly - únor 2022
děti a mládež

Barvy - Kuk pod okénko - 11%
Leporelo pro nejmenší s otevíracími okénky. Otevřete okénka a naučte vaše dítě základní barvy, počítat věci, dávat je dohromady, počítat do 5 a mnoho dalšího.
děti a mládež

Barvy - Kuk pod okénko

269 Kč
239 Kč
Čuníkův supertajný deník - 23%
(1x)
Ahojky. Jsem Čuník. A tohle je můj deník. Je to supertajný deník, ale Kačer a já jsme se dohodli, že si ho taky můžete přečíst. Snad mi budete věřit, co píšu, protože Kačer říká, že je to neuvěřitelný. Však uvidíte!
děti a mládež
Ukázky

Čuníkův supertajný deník

191 Kč
148 Kč
Já jsem Dobrý pastýř - 11%
Kniha je první publikací přeloženou do českého jazyka, která komplexně uvádí českého čtenáře do světově rozšířeného katechetického programu s názvem Katecheze Dobrého pastýře. Program je třístupňový a je určen dětem od tří do dvanácti let.
děti a mládež

Já jsem Dobrý pastýř

224 Kč
199 Kč
Jak se zbavit Mstivý Soni - 11%
(1x)
Příhody dětí, rodičů i učitelského sboru, které se udály během druhého pololetí v jedné malé základní škole, dětem přinesou spoustu legrace a také inspirace pro vlastní rošťárny.
děti a mládež

Jak se zbavit Mstivý Soni

230 Kč
204 Kč
Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Kouzelnický svět J. K. Rowlingové - 11%
(1x)
Prožijte magické filmy z kouzelnického světa J. K. Rowlingové jako nikdy předtím.
děti a mládež

Kouzelnický svět J. K. Rowlingové

449 Kč
399 Kč
Malý zajíček - Protiklady - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy pojmenovávat protiklady.
děti a mládež

Malý zajíček - Protiklady

62 Kč
55 Kč
Minipohádky - Červená karkulka - 11%
(1x)
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Červené karkulce a vlkovi.
děti a mládež
Ukázky

Minipohádky - Červená karkulka

224 Kč
199 Kč
Na farmě - Velká kniha zvuků - 11%
(1x)
Na farmě je opravdu živo.Chovají tam mnoho zvířat a pořád se něco děje. V této knize najdete mnoho zajímavostí o farmě a jejích obyvatelích!
děti a mládež

Na farmě - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
O duši a dívce - 11%

Větrné hory v sobě skrývají mnohá bohatství. Jsou tajemné, někdy nebezpečné, plné vzácných rostlin i živočichů, mění se s každým ročním obdobím. Něco v nich ale zůstává stejné – jejich majestátnost a moudrost tisíců a milionů let existence.

děti a mládež

O duši a dívce

269 Kč
239 Kč
Ódinovo dítě - 11%
(4x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
děti a mládež
Ukázky

Ódinovo dítě

359 Kč
319 Kč
Podivuhodná robotí expedice - 11%
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
děti a mládež

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
236 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
děti a mládež

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
děti a mládež

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
děti a mládež

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition - 11%
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
děti a mládež

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
639 Kč
Třpytný dvůr - 11%
Třpytný dvůr: škola a zároveň výnosný podnik. Přicházejí sem chudé dívky z celého Osfridu, aby se zdokonalily ve finesách společenského chování. Jedině tak budou moci uzavřít sňatek s bohatým a mocným mužem z Adorie, Nového světa.
děti a mládež

Třpytný dvůr

269 Kč
239 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

děti a mládež
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Zvířata - Velká kniha zvuků - 11%
V této Velké knize zvuků najdeš nejen ty nejzajímavější informace o každém z těchto úžasných zvířat, ale navíc se je naučíš rozpoznávat podle zvuků!
děti a mládež

Zvířata - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
děti a mládež
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>