Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
hudba

Skladatelník
Spisovatelka Anna Novotná a ilustrátor Jiří Votruba vytvořili pomyslné dotazníky 55 nejslavnějších hudebních skladatelů a vznikl tak netradiční Skladatelník, kniha slovníkového typu pro dětského čtenáře přibližně od osmi let.
hudba

Skladatelník

314 Kč
Abeceda klavíristy
(1x)
Alfred Brendel (5. ledna 1931) je rakousko-britský klavirísta, básník a spisovatel. Bývá považován za jednoho z největších pianistů všech dob. Narodil se v Loučné nad Desnou v okrese Šumperk v rodině nehudebníků.
hudba

Abeceda klavíristy

224 Kč
Co střeží karyatidy
Publikace je pojata jako soubor esejů, věnovaných Hudební fakultě JAMU, její bohaté historii, osobnostem s ní spojeným, její významné pozici v kulturním životě (nejen) města Brna, kontaktům národním i mezinárodním.
hudba

Co střeží karyatidy

117 Kč
Jednou Taxmenem, navždy Taxmenem
Kniha osobních výpovědí seznamuje nejen s historií skupiny Taxmeni – jedné z nejvýraznějších českých hudebních kapel. Zaznamenává nejdůležitější události posledních padesáti let z historie české country, folku a trampské muziky.
hudba

Jednou Taxmenem, navždy Taxmenem

359 Kč
Karel Gott: ilustrovaný životopis
Na závěr každé skladby a písně má zaznít akord... Nebylo, není a asi nikdy ani nebude slavnějšího českého zpěváka, než je Karel Gott.
hudba

Karel Gott: ilustrovaný životopis

359 Kč
Miloň Novotný - Hudebníci 70. – 80. léta
U příležitosti nedožitých devadesátin autora připravilo nakladatelství KANT ve spolupráci s fotografkou Danou Kyndrovou publikaci s více než sto šedesáti fotografiemi, které tak budou představeny veřejnosti vůbec poprvé.
hudba

Miloň Novotný - Hudebníci 70. – 80. léta

558 Kč
Naše dechovka
Příjemné čtení i radostný poslech, to je kniha Naše dechovka. Příznivci poctivé lidovky se konečně dočkali. Po dlouhých 13 letech vychází z pera Milana Koukala nové a doplněné vydání publikace, která mapuje historii i současnost naší dechové hudby.
hudba

Naše dechovka

711 Kč
Paní má se má
Tomáš Linka je legendou české country scény a nyní se dělí o svůj neobyčejný životní příběh, ve kterém rekapituluje 50 muzikantských let nejen z dob působení ve skupinách Greenhorns a Fešáci.
hudba

Paní má se má

269 Kč
Perly sviním
De facto první společný titul dvojice Kaiser & Vokatá (6 let po posledně vydaném albu), a to nejen knižní, jenž přináší všechny na nosičích uvedené texty, komentáře k nim a unikátní fotografie.
hudba

Perly sviním

539 Kč
Písně v obleku
(2x)
Publikace přináší výběr 200 hudebních dvoulistů s výtvarně řešenou titulní stránkou. Zahrnuje písně Wericha a Voskovce, Vlasty Buriana a další filmovou, taneční, trampskou, kabaretní a vojenskou tvorbu, letité šlágry, trvalé hity i skladby vyhaslé.
hudba

Písně v obleku

171 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>