Nejprodávanější tituly - únor 2022
světová

Půlnoční knihovna - 11%
(8x)

Mezi životem a smrtí stojí knihovna. Když se Nora Seedová ocitne v půlnoční knihovně, má možnost všechno napravit. Dosud byl její život jen přehlídkou zoufalství a výčitek. Připadá jí, že všechny včetně sebe zklamala.

světová

Půlnoční knihovna

359 Kč
319 Kč
Setkní ve Florencii - 20%
Slečna Estelle si nade všechno cení své těžce vydobyté nezávislosti. Je přesvědčena, že na světě neexistuje muž, kvůli kterému by se své samostatnosti dokázala vzdát.
světová
Ukázky

Setkní ve Florencii

109 Kč
87 Kč
Malíř duší - 11%
Falconesův román je fascinující výpravou do Barcelony dvacátého století, do doby, kdy nejen v katalánské metropoli vládla secese a dala tam vzniknout tolika unikátním stavbám, které obdivujeme dodnes.
světová
Ukázky

Malíř duší

583 Kč
518 Kč
Tři týdny do svatby - 11%
Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.
světová

Tři týdny do svatby

359 Kč
319 Kč
Anglické roky - 11%
V románu Anglické roky Norberta Gstreina se vypráví zpola detektivní příběh odehrávající se dílem během druhé světové války ve Velké Británii.
světová
Ukázky

Anglické roky

267 Kč
238 Kč
Umíráček - 52%
(2x)

Parta lovců se v říjnu každoročně v neměnné sestavě vydává na lov na losy. V předvečer mají společnou poradu spojenou s tradiční velkolepou večeří u jednoho z nich. Posilněni alkoholem udělají osudovou chybu.

světová

Umíráček

207 Kč
99 Kč
Je všechno jen faleš? - 20%
Buď jeho poradkyně v oblasti PR udělá, co chce… nebo… bude hodně litovat! Loukis přiznává, že to, co po Célii chce, je vydírání.
světová
Ukázky

Je všechno jen faleš?

69 Kč
55 Kč
Lest - 11%
(2x)
Agent FBI Drex Easton neúnavně sleduje jediný cíl: vypátrat sériového vraha, známého jako Weston Graham.
světová

Lest

359 Kč
319 Kč
Lilith - 11%
Román vyznačující se „nutkavou bizarností". Obecně se považuje za jeden z vrcholů viktoriánské fantastiky a měl velký vliv na pozdější autory jako např. C. S. Lewise a J. R. R. Tolkiena.
světová

Lilith

341 Kč
303 Kč
Maková válka - 11%
(4x)
Vyškolili ji pro válku. Ona ji hodlá ukončit.
světová
Ukázky

Maková válka

494 Kč
439 Kč
Sandy - 11%
Za každým úspěšným mužem stojí žena. Co se stane, když jste ženou, která stojí za celým týmem? Poslední kniha podle USA Today nejprodávanější série Vested Interest. Sandy Prestonová je již léta matkou, přítelkyní, důvěrnicí a vůdčí silou mužů v BAM.
světová

Sandy

296 Kč
263 Kč
Únos nevěsty - 20%
Americký miliardář Ethan Connors se rozhodne, že zabrání svatbě své bývalé indické přítelkyně a přiměje ji, aby se k němu vrátila. Vtrhne ovšem na špatnou svatbu…
světová
Ukázky

Únos nevěsty

69 Kč
55 Kč
Děti nade vše - 11%
(5x)
V thrillerově laděném románu Delphine de Vigan Děti nade vše nahlédneme do dvou odlišných světů.
světová

Děti nade vše

323 Kč
287 Kč
Múza - 65%
(2x)
Román Múza je novou knihou anglické spisovatelky Jessie Burtonové, jejíž předchozí kniha Miniaturista se stala světovým bestsellerem, prodalo se přes milion výtisků, byla přeložena do 37 jazyků a stala se knihou roku 2014.
světová
Ukázky

Múza

286 Kč
99 Kč
Další oběť - 70%
U manchesterského kanálu je nalezeno spálené a týrané tělo mladého muže. Oběť – student žurnalistiky, se svým přátelům svěřil, že pracuje na velké kauze, ovšem jeho smrt svede policii na falešnou stopu.
světová

Další oběť

296 Kč
89 Kč
Smrtící skalpel - 11%
(2x)
Měl to být běžný zákrok, ale pacientka na operačním sále nečekaně zemřela.
světová

Smrtící skalpel

269 Kč
239 Kč
Tisíce metrů ode dna - 11%
(1x)
Paula toho k životu moc nepotřebuje: domov, trochu peněz na jídlo a malého bratra Tima, kterého miluje nade vše na světě.
světová

Tisíce metrů ode dna

269 Kč
239 Kč
Velká chyba - Doggerland 1. - 41%
(4x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
světová

Velká chyba - Doggerland 1.

318 Kč
189 Kč
Tony & Susan - 64%
(1x)
Wrightova kniha jsou dva rományv jednom: strhující thriller o Tonym, a všednodenní soukromé drama Susan. Oba jsou stejně čtivé a jejich spojení má v sobě nenápadnou logiku.
světová

Tony & Susan

278 Kč
99 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
světová

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>