Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
světová

Nečekaná dobrodružství sester Šergilových - 20%
Kniha je příběhem o síle rodiny a lásky a o odvaze, která se v nás rodí, když nakonec staneme tváří v tvář rozhodnutí, před nímž jsme dlouho utíkali.
světová
Ukázky

Nečekaná dobrodružství sester Šergilových

248 Kč
198 Kč
Neklidné pobřeží - 20%

VYDAL SE NA NEBEZPEČNOU CESTU, ZE KTERÉ MOŽNÁ NENÍ NÁVRATU…

Když detektiv Jan Reyna v dětství opouštěl rodné Faerské ostrovy, myslel si, že už je nikdy znovu neuvidí.

světová
Ukázky

Neklidné pobřeží

279 Kč
223 Kč
Němý křik - 20%
(4x)
Ani ta nejtemnější tajemství nezůstanou pohřbená navždy… Pět postav stojí u mělkého hrobu. Jeden po druhém se vystřídali při jeho kopání. Jáma pro dospělého by zabrala víc času. Zmařili nevinný život, ale uzavřeli smlouvu a zpečetili ji krví.
světová
Ukázky

Němý křik

279 Kč
223 Kč
Nepolepšitelný sukničkář - 20%
(1x)
Molly Morganová se po tragických zkušenostech s vlastním manželstvím snaží pomáhat ohroženým mladým ženám a založí pro ně Dům naděje. Tam se dívky připravují pro praktický život, aby se později mohly postavit na vlastní nohy.
světová
Ukázky

Nepolepšitelný sukničkář

109 Kč
87 Kč
Nesmrtelný Cheops - 20%
Ambiciózní, spravedlivý a nemilosrdný. Zotročil národy, podmanil si cizí země a zničil protivníky. Ale ani chrámy, přístavy a kvetoucí obchod v mnoha zemích neuspokojily všechny jeho touhy. Potřeboval odhalit tajemství svatyně Thoth.
světová
Ukázky

Nesmrtelný Cheops

259 Kč
207 Kč
Nestoudný Markýz Hartley - 20%
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
světová
Ukázky

Nestoudný Markýz Hartley

179 Kč
143 Kč
Nestvůrné dámy na cestách - 20%
Mary Jekyllová vedla od doby, kdy Sherlocku Holmesovi a doktoru Watsonovi pomohla vyřešit Whitechapelské vraždy, docela poklidný život. Jakmile však Mary obdrží telegram se zprávou o únosu Lucindy van Helsingové, neprodleně vypravit na cestu....
světová
Ukázky

Nestvůrné dámy na cestách

398 Kč
318 Kč
Neviděla jsem tě přicházet - 20%
Zara procestovala svět a nikde se necítí doma. Jim nikdy neopustil Liverpool a má pocit, že v životě nic nezažil. Jejich životy se střetnou, když se Jim raduje z nečekané výhry a vidiny lepšího života..
světová
Ukázky

Neviděla jsem tě přicházet

322 Kč
258 Kč
Nezbedná manželka - 20%
(1x)
Zdá se, že manželství Nicola Santo Domenica a Chiary je pouze obchodní dohoda… ale jen do svatební noci! Noci plné hříšných rozkoší a vášně.
světová
Ukázky

Nezbedná manželka

69 Kč
55 Kč
Nobelovka - 20%
(1x)
Převratný vědecký objev 20. století. Setkání dvou vědců, kteří se na něm podíleli, se odehrává v roce 1946 v den, kdy za tento objev jen jeden z nich získá Nobelovu cenu. Ten druhý je totiž žena. Židovka. Klidný rozhovor vědce a jeho bývalé nejbližší kolegyně rychle přechází v nelítostné zúčtování s minulostí. Útlá kniha nabitá emocemi.
světová
Ukázky

Nobelovka

212 Kč
170 Kč
Noční oheň - 20%
(1x)

Případ Harryho Bosche a Renée Ballardové. Renée Ballardová zrovna na noční směně řeší úmrtí bezdomovce, když jí Harry Bosch přinese starý spis. Dostal ho od vdovy po svém učiteli Johnu Jacku Thompsonovi a týká se případu mladíka zavražděného skoro před třiceti lety v uličce, kde se kšeftovalo s drogami.

světová
Ukázky

Noční oheň

279 Kč
223 Kč
Obchůdek na rohu - 20%
Rosa Larkinová jednoho dne s překvapením zjistí, že jí někdo odkázal malý obchod v tiché devonské vesnici Cockleberry Bay. V Londýně ji nic nedrží, tak se vydává do neznáma. Vloží všechno, co má, do nového podnikání a před očima maloměsta se snaží uspět.
světová
Ukázky

Obchůdek na rohu

209 Kč
167 Kč
Odložené případy: Nezvěstná - 20%
(3x)
Švédská krimi série, v níž přední detektivové znovuotevírají 16 let odložený případ brutální vraždy, která neměla být nikdy vyřešena.
světová
Ukázky

Odložené případy: Nezvěstná

258 Kč
206 Kč
Ochránci - 20%
Další román od mistra thrillerů z právnického prostředí Johna Grishama.Za vraždu mladého právníka Keitha Russa je na základě vykonstruovaných důkazů na doživotí odsouzen mladý černoch Quincy Miller.
světová
Ukázky

Ochránci

249 Kč
199 Kč
Osm úderů hodin - 20%
Povídková kniha známého francouzského spisovatele Maurice Leblanca přináší osm dobrodružných příběhů, které spojuje legendární postava Arsena Lupina, nejznámějšího lupiče všech dob, lupiče-gentlemana.
světová
Ukázky

Osm úderů hodin

169 Kč
135 Kč
Paprsek slunce - 20%
Vikomt Frome se zamiloval a chce si svou lásku, Claribel Stamfordovou, okamžitě vzít za ženu. Jediný problém ovšem je, že musí získat svolení svého strýce, vévody z Alverstode.
světová
Ukázky

Paprsek slunce

149 Kč
119 Kč
Paříž tě nikdy neopustí - 20%
Charlotte žije v okupované Paříži a pracuje v malém knihkupectví.
světová
Ukázky

Paříž tě nikdy neopustí

297 Kč
238 Kč
Pláž v Chorvatsku - 20%
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
světová
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
271 Kč
Poslední interview - 20%
(2x)
Jeden z nejzajímavějších současných izraelských románů v němž autor s čtenářem hraje podivuhodnou hru na pravdu a zkoumá limity upřímnosti. Vypravěčem je úspěšný spisovatel středního věku trpící depresemi a tvůrčí krizí.
světová
Ukázky

Poslední interview

269 Kč
215 Kč
Poslední na seznamu - 20%
Když je agent FBI John Adderley odhalen drogovým kartelem, který infiltroval, výsledkem je střelba, krev a hlavně zbraní u spánků – ale i zaklapnutá želízka.
světová
Ukázky

Poslední na seznamu

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50