Nejprodávanější tituly - únor 2022
encyklopedie

Atlas měsíčních dobrodružství
(1x)
Podívejte se na noční oblohu. Co vidíte? Velikou kulatou pobledlou hlavu měsíce. Úplňkově září do všech stran. Odjakživa ten stříbrný poutník ze své výšky provokoval a dráždil lidské pokolení.
encyklopedie

Atlas měsíčních dobrodružství

239 Kč
Atlas vyhubených živočichů - 11%
(1x)
I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Fascinující velkoformátový atlas zvířat, která obývala naši planetu.
encyklopedie

Atlas vyhubených živočichů

359 Kč
319 Kč
Co nás všechny žere? - 11%
Napadlo vás někdy, že snad každý živý tvor na naší planetě – včetně nás lidí – je „domovem“ mnoha různých cizopasníků? Jsou stovky všelijakých parazitů, od maličkých roztočů po dlouhé tasemnice, kteří mohou žít na povrchu nebo uvnitř našich těl.
encyklopedie

Co nás všechny žere?

269 Kč
239 Kč
České osobnosti - 100 vyjímečných osudů - 11%
Chcete poznat nejvýznamější české osobnosti, které by měl znát každý Čech? Chcete vědět, co dali tito lidé naší zemi, čím se proslavili ve světě? V této knize se seznámíte s králi, světci, politiky, vynálezci, cestovateli, spisovateli a dalšimi.
encyklopedie

České osobnosti - 100 vyjímečných osudů

179 Kč
159 Kč
Darwin - 11%
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.
encyklopedie

Darwin

314 Kč
279 Kč
Divy světa - 11%
Představíme vám 31 jedinečných památek z celého světa. Provázet vás budou archeologové, sultáni a dokonce i sochy a maskoti - doprovodí vás v objevování zámků, paláců, věží, chrámů a bludišť.
encyklopedie

Divy světa

314 Kč
279 Kč
Encyklopedie zvířat pro malé čtenáře - 11%
Na Zemi žije obrovské množství živočichů.
encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie zvířat pro malé čtenáře

269 Kč
239 Kč
Fascinující přírodní jevy - 11%
Příroda dokáže vykouzlit neuvěřitelné zázraky. Příroda je mocná čarodějka. Poznejte, jaké fígle a triky používá, aby nás ohromila.
encyklopedie

Fascinující přírodní jevy

179 Kč
159 Kč
Génius jménem Leonardo - 11%
Nakoukněte do ateliéru skutečného kouzelníka s nezaměnitelnou představivostí!
encyklopedie

Génius jménem Leonardo

224 Kč
199 Kč
Hrdinové zámořských objevů - 11%
Ilustrované dějiny objevitelských cest. Čtivě podané, bohatě ilustrované dějiny zámořských cest ukazují povahu a zájmy jednotlivých "objevitelských" národů a vyzdvihují jejich specifický charakter a zájmy.
encyklopedie

Hrdinové zámořských objevů

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 92 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>