Nejprodávanější knihy - únor 2022
zoologie

Zvířata v jejich přirozeném prostředí - 11%
Živočišná říše naší planety je neuvěřitelně rozmanitá a zajímavá. Vydejte se tedy na fascinující cestu jednotlivými vegetačními pásy a objevujte jejich obyvatele.
zoologie

Zvířata v jejich přirozeném prostředí

449 Kč
399 Kč
Zvířecí cestovatelé - 11%
Rybák dlouhoocasý, který létá mezi póly, pouť lososů proti proudu řek nebo neuvěřitelné putování monarchy stěhovavého – daleké migrace zvířat jsou jedním z největších divů přírody.
zoologie

Zvířecí cestovatelé

242 Kč
215 Kč
Zvířecí říše - 11%
Fascinující průvodce říší zvířat.
zoologie

Zvířecí říše

314 Kč
279 Kč
Savci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu - 11%
Tato příručka popisuje přes 400 druhů savců, a zachycuje tak všechny dosud známé suchozemské zástupce této třídy žijící v západním Palearktu, tedy především v Evropě a v přilehlých oblastech severní Afriky a Blízkého východu.
zoologie

Savci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu

359 Kč
319 Kč
Velká kniha včelaření - 11%
Populárně naučná publikace o včelaření názorně přibližuje činnost, která patří k nejstarším oborům lidské činnosti.
zoologie

Velká kniha včelaření

359 Kč
319 Kč
Geniální psi - 11%
Seznámíme se se psy, kteří zvládli tisíce slov a zaměříme se i na to, jak psy cvičit. Nechybí ani trocha historie: Jak se vůbec z vlka stal pes a co všechno může obnášet domestikace?
zoologie

Geniální psi

313 Kč
278 Kč
Okrasní ptáci - 11%
Kniha seznamuje začátečníky i pokročilejší chovatele s nejdůležitejšími poznatky, potřebnými ke zvládnutí úspěšného chovu okrasných ptáků.
zoologie

Okrasní ptáci

449 Kč
399 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Veveřácká kronika - 6%
(1x)
Autorka zachycuje sedmileté každodenní pozorování divoké veverky Pinky, která se usídlila v těsné blízkosti samoty, kde autorka žije. Intimní, zasvěcený a především čtivě napsaný pohled do soukromého života divoké veverky.
zoologie

Veveřácká kronika

339 Kč
319 Kč
Atlas migrace ptáků ČR a SR - 11%
Autoři touto knihou zpřístupňují široké veřejnosti výsledky kroužkování ptáků a po švédsku, Velké Británii, Norsku a Dánsku jsme dalším státem, který vydal publikaci tohoto zaměření. úvodní část je věnována historii a metodice kroužkování ptáků.
zoologie

Atlas migrace ptáků ČR a SR

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>