Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
předškoláci

Jak to žije na statku - 11%
(2x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije na statku, a procvič si prstíky!
předškoláci
Ukázky

Jak to žije na statku

224 Kč
199 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
předškoláci
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Taje olivového háje - 11%
(1x)
Malou vílu odnese vítr mistrál z hor do zahrady opuštěného domu na pobřeží Provence. Víla se o zahradu začne starat a na nový domov si postupně zvykne. Seznámí se i s vílou žijící ve vesnické kavárně, takže už není sama...
předškoláci

Taje olivového háje

224 Kč
199 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
předškoláci

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
předškoláci
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Jak to žije na hasičské stanici - 11%
Leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si malí hasiči při prohlížení procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Jak to žije na hasičské stanici

224 Kč
199 Kč
Mizící hmyzíci - 11%
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.
předškoláci

Mizící hmyzíci

269 Kč
239 Kč
Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének - 11%
Podívejte se s touto dětskou encyklopedickou knížkou s odklápěcími okénky do vesmíru! Pod každým z více než 70 okének najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se tohoto tématu týkají - například jak vznikl Měsíc, proč hvězdy svítí atd.
předškoláci

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
předškoláci

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Grafomotorická cvičení pro předškoláky - 11%
Pracovní sešit je určený všem předškolákům, které brzy čeká nástup do první třídy a tam i jejich vlastní školní pero a doopravdické psaní.
předškoláci
Ukázky

Grafomotorická cvičení pro předškoláky

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 179 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>