Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
učebnice

Obecná kineziologie - 20%
Tato zcela nově pojatá učebnice známého pedagoga, odborníka a autora plně odpovídá modernímu pojetí oboru. Barevná kniha je bohatě ilustrována originálními barevnými i černobílými kresbami.
učebnice
Ukázky

Obecná kineziologie

543 Kč
434 Kč
Společenská konverzace v němčině - 20%
Jak přirozeně německy konverzovat na nejrůznější společenská témata? Jak úspěšně zvládnout první kontakty v soukromém životě a v práci? Jak hovořit o své rodině, vztazích, studiu či zaměstnání? Jak konverzovat při jídle?
učebnice
Ukázky

Společenská konverzace v němčině

144 Kč
115 Kč
Dětská klinická psychologie - 20%
Kniha, která zahrnuje nejdůležitější oblasti psychodiagnostiky, psychoterapie a klinického poradenství, již po mnoho let úspěšně slouží klinickým psychologům jako základní učebnice.
učebnice
Ukázky

Dětská klinická psychologie

594 Kč
475 Kč
Obrazový atlas chorobných stavů - 20%
V souboru více než 300 barevných fotografií jsou představeny patologické fyzikální nálezy běžných onemocnění, s nimiž se setkávají v každodenní praxi praktičtí lékaři, všeobecní internisté a lékaři řady dalších interních a chirurgických oborů.
učebnice
Ukázky

Obrazový atlas chorobných stavů

543 Kč
434 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
učebnice
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 85 položek
<< < 1 .. 3 4 5