Nejprodávanější tituly - únor 2022
kariéra

Přijímací pohovor v angličtině - 20%
Ucházíte se o místo, které vyžaduje znalost angličtiny, nebo byste rádi pracovali v zahraničí? Pak je tato knížka určena právě vám!
kariéra
Ukázky

Přijímací pohovor v angličtině

229 Kč
183 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
kariéra
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
kariéra

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Krizová komunikace s médii
Stala se vaše firma či instituce předmětem nežádoucího zájmu médií?
kariéra

Krizová komunikace s médii

134 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Personální práce v malých a středních firmách - 20%
Praktická příručka uznávaného českého odborníka je určena vlastníkům a manažerům malých a středních firem, které nemají specializovaný útvar personalistiky nebo zkušeného personalistu.
kariéra
Ukázky

Personální práce v malých a středních firmách

339 Kč
271 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
kariéra
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
kariéra
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
kariéra
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6