Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
ekonomie

Jak úspěšně řídit obec a region - 11%
Na trhu ojedinělá publikace prakticky ukazuje, jak efektivně přistupovat k řízení obcí a regionů s cílem zajistit kvalitnější a efektivnější veřejnou správu, vyšší zaměstnanost a konkurenceschopnost.
ekonomie

Jak úspěšně řídit obec a region

224 Kč
199 Kč
Mezinárodní obchodní operace
Těžiště publikace tvoří části zabývající se mezinárodním obchodem hmotným zbožím a aktivitami s ním souvisejícími, zejména celním řízením, financováním mezinárodního obchodu, jeho logistickým zajišťováním, pojištěním apod.
ekonomie

Mezinárodní obchodní operace

134 Kč
Finanční matematika pro každého - 11%
Kniha vysvětluje základní matematickými postupy, které jsou spojeny s nejvýznamnějšími finančními produkty a instrumenty. Hlavními výhodami jsou stručnost a výstižnost knihy.
ekonomie

Finanční matematika pro každého

269 Kč
239 Kč
Tentokrát je to jinak - 11%
Publikace předních amerických univerzitních ekonomů C. M. Reinhartové a K. S. Rogoffa si klade otázku, proč státy již řadu století opakovaně procházejí různými typy finančních krizí, jako jsou neschopnost splácet dluhy, bankovní paniky...
ekonomie

Tentokrát je to jinak

448 Kč
398 Kč
Soumrak homo economicus - 11%
(2x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

ekonomie

Soumrak homo economicus

116 Kč
103 Kč
Zobecněná mikroekonomie - 11%
Zobecnění mikroekonomie (maximalizace pravděpodobnosti přežití subjektu) umožnilo autorům modelovat ekonomickou racionalitu i v oblastech, kde ziskové kriterium není vhodné, jako je přerozdělování, neziskový sektor, pozitivní i negativní externality.
ekonomie

Zobecněná mikroekonomie

216 Kč
192 Kč
Živočišné pudy - 6%
Ekonomické dění neurčují jen racionální lidské motivy, měřitelné proměnné či matematicky vyjádřitelné vztahy, v ekonomice působí též mocné psychologické síly, které duchovní otec této teorie, John Maynard Keynes, nazval animal spirits - živočišné pudy.
ekonomie

Živočišné pudy

314 Kč
295 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 78 položek
<< < 1 .. 6 7 8