Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
osobní rozvoj

Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Umění dialogu - 20%
(1x)
Jak stručně, výstižně a s respektem k zájmům druhého vyjádřit svoje myšlenky?
osobní rozvoj
Ukázky

Umění dialogu

212 Kč
170 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
osobní rozvoj
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Život! - Zvolte si vlastní cestu - 20%
Právě tato kniha dokáže konečně pohnout s vaším životem! Světoznámá autorka vám pomůže odhalit zdroje tlaků a okolností, které ovlivňují vaši životní cestu, a nasměrovat je tak, abyste dosáhli uspokojení ve všech oblastech života .
osobní rozvoj
Ukázky

Život! - Zvolte si vlastní cestu

212 Kč
170 Kč
Efektivní komunikace pro manažery - 20%
(1x)
Praktická příručka pro manažery přináší řadu cenných zkušeností z oblasti komunikace. Získejte nejen praktický návod, ale i vysvětlení, na jakých základech komunikace stojí.
osobní rozvoj
Ukázky

Efektivní komunikace pro manažery

186 Kč
149 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
osobní rozvoj
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
osobní rozvoj
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
osobní rozvoj
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Týmová spolupráce a hodnocení lidí - 20%
Manažeři a vedoucí týmů v knize naleznou praktické návody, jak postupovat při sestavování a vedení týmů a podpoře týmové spolupráce.
osobní rozvoj
Ukázky

Týmová spolupráce a hodnocení lidí

144 Kč
115 Kč
Hodnocení a řízení výkonnosti - 20%
Výkonnost pracovníka a pracovní hodnocení jsou velká a stále se vyvíjející témata psychologie práce a organizace. Není na světě snad firma, která by se právě těmito oblastmi nemusela intenzivně zabývat.
osobní rozvoj
Ukázky

Hodnocení a řízení výkonnosti

144 Kč
115 Kč
Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost - 20%
Není to tak dávno, co si mnozí manažeři pokládali otázky: "Hodnotit či nehodnotit pravidelně svoje pracovníky? Nestačí, že jsem s nimi v každodenním kontaktu? Není systematické hodnocení nadbytečné?"
osobní rozvoj
Ukázky

Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost

144 Kč
115 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Průvodce úspěšnou komunikací - 20%
V komplexní a čtivé knížce se dozvíte vše důležité pro vaši úspěšnou komunikaci v praxi. Nestačí být jen dobrý odborník či mít skvělé nápady - stejně důležitá je pro váš úspěch a úspěch organizace, ve které pracujete, vynikající komunikace.
osobní rozvoj
Ukázky

Průvodce úspěšnou komunikací

356 Kč
285 Kč
Asertivitou proti stresu - 20%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých. Asertivita pomáhá ve spolupráci s ostatními.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivitou proti stresu

288 Kč
230 Kč
Vše o přijímacím pohovoru - 20%
(1x)
Proč si zvolit právě tuto knihu a ne nějakou jinou? Odlišnost této knížky spočívá mimo jiné v tom, že si nečiní nárok kohokoli doslova přes noc naučit umění získat skvělé zaměstnání bez usilovného snažení.
osobní rozvoj
Ukázky

Vše o přijímacím pohovoru

159 Kč
127 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Týmová spolupráce - 20%
Tým, který pracuje podle principů týmové spolupráce, dokáže úspěšněji a efektivněji dosahovat stanovených cílů. Vedoucí a členové týmů, manažeři, personalisté či lektoři najdou v knize prakticky využitelné informace týkající se práce v týmu.
osobní rozvoj
Ukázky

Týmová spolupráce

116 Kč
93 Kč
Testy osobnosti - 20%
Kniha zkušeného psychologa a autora celé řady populárně-odborných publikací má přispět k zamyšlení nad sebou samým a k reálnějšímu vnímaní vlastní osobnosti. V úvodu se autor věnuje teorii osobnosti člověka.
osobní rozvoj
Ukázky

Testy osobnosti

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 201 - 220 z 219 položek
<< < 1 .. 9 10 11