Nejprodávanější tituly - březen 2022
neobyčejné osudy

Poctivý Abe
Životopisný román zachycuje dramatickou životní dráhu Abrahama Lincolna od jeho mládí a jinošství, kdy si jako kupecký mládenec čtoucí v krámě knihy vysloužil přezdívku "poctivý Abe", přes mužná léta až k jeho zvolení presidentem .
neobyčejné osudy

Poctivý Abe

89 Kč
Příběh vojáka - 20%
(3x)
V této vzpomínkové knize rekapituluje generál Zachariáš svou vojenskou kariéru od velitele čety až po nejvyšší velitelské funkce.
neobyčejné osudy
Ukázky

Příběh vojáka

179 Kč
143 Kč
Dvakrát dvě je pět
Vzpomínky nizozemské protestantky na její angažmá v předválečném i poválečném Německu a v zemích komunistické východní Evropy.
neobyčejné osudy

Dvakrát dvě je pět

44 Kč
Evropan Václav Tille - 11%
Václav Tille byl obecně známý jako "galský duch", džentlmen francouzského typu. Jak souviselo jeho osobní směřování s odbornými, uměleckými a společenskými aktivitami, v nichž zanechal svou stopu? Životopisná publikace.
neobyčejné osudy

Evropan Václav Tille

243 Kč
216 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
neobyčejné osudy
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
Jak jsem v devětačtyřicátém utekl hledat svobodu do Sovětského svazu - 11%
Autentický životní příběh, který tato knížka přináší, je i po více než šedesáti letech od doby, kdy se odehrál, stále stejně neuvěřitelný.
neobyčejné osudy

Jak jsem v devětačtyřicátém utekl hledat svobodu do Sovětského svazu

162 Kč
144 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
neobyčejné osudy
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Als Junge wäre ich erschossen worden... - 11%
Vzpomínky Jaroslavy Skleničkové zachycují životní příběh jedné z lidických rodaček, do jejichž osudu nanejvýš krutým způsobem zasáhly dějiny v podobě vyhlazení Lidic.
neobyčejné osudy

Als Junge wäre ich erschossen worden...

266 Kč
236 Kč
Endurance - 11%
(3x)
Kniha přináší úplný popis osudu lodi Endurance, která v lednu 1915 zamrzla v ledových polích antarktického Weddellova moře. „Jeden z nejpoutavějších, nejnapínavějších a nejsilnějších příběhů, který kdy kdo četl a bude číst.“ Reinhold Messner
neobyčejné osudy

Endurance

322 Kč
286 Kč
Paměti diplomata - 11%
Rozsáhlá kniha vzpomínek významného českého diplomata Jaromíra Kopeckého (1899-1977) je významným příspěvkem k poznání československých dějin 20. století.
neobyčejné osudy

Paměti diplomata

439 Kč
390 Kč
Zobrazuji 201 - 220 z 211 položek
<< < 1 .. 9 10 11