Nejprodávanější tituly - březen 2022
sci-fi

Měsíc mého života - 11%
Román Měsíc mého života je dramatický „hard SF“ příběh z měsíční těžební základny.
sci-fi

Měsíc mého života

224 Kč
199 Kč
Pandořina hvězda - Bariéra - 11%
Píše se rok 2329 a lidstvo již pomocí červích děr kolonizovalo více než čtyři sta planet. Poprvé v historii vládne mír. Pak se stane něco zdánlivě nemožného – hvězda vzdálená tisíce let náhle zmizí.
sci-fi

Pandořina hvězda - Bariéra

449 Kč
399 Kč
Příběhy pilota Pirxe - 11%
Ve vesmírném pilotu Pirxovi stvořil světoznámý autor science fiction Stanisław Lem jednu ze svých nejzajímavějších postav: snílka toužícího po kosmických objevech, který si díky svému nekonvenčnímu myšlení dokáže poradit v konfrontacích se stroji i lidmi.
sci-fi

Příběhy pilota Pirxe

269 Kč
239 Kč
Sektor osm - Obránce perimetru I - 11%
Ruslan je výborný počítačový hráč. Proto ho zaujme nabídka tajemného cizince. Má se stát jeho náhradníkem v záhadné hře Obránce perimetru. Jde o hru pro elitní „klub“ bohatých, kteří si v ní dokazují svou výjimečnost.
sci-fi

Sektor osm - Obránce perimetru I

269 Kč
239 Kč
Skleník - 11%
Vydejme se spolu s chlapcem Grenem a dívkou Yattmur na podivuhodnou cestu za odkrytím dávných událostí, při nichž lidstvo ztratilo svou nadřazenost. A poznejme přitom svět, v němž je člověk tím takřka nejubožejším tvorem.
sci-fi
Ukázky

Skleník

250 Kč
222 Kč
Strašidelná vagina - 11%
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
sci-fi
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
183 Kč
Světy za obzorem - 11%
Na cestu od budoucí Země přes Sluneční soustavu až do dalekých koutů galaxie vás vezme spisovatelka Julie Nováková v povídkách, z nichž řada zde vychází česky nebo světově poprvé.
sci-fi

Světy za obzorem

358 Kč
318 Kč
Tajemství včerejška - 20%
(1x)
Představte si, že za vámi přijde váš nejlepší přítel, dohodí vám melouch pro nevšedního člověka a o pár ulic dál jste svědkem, jak klesne do kaluže vlastní krve. Nic není takové, jak se zdá, zvlášť když pracujete jako soukromé očko.
sci-fi
Ukázky

Tajemství včerejška

119 Kč
95 Kč
Vzestup Persepole - 20%
(2x)

Starý nepřítel se vrací.

Lidstvo expanduje k tisícům sluncí a nově kolonizované galaxie se bolestně snaží najít svou cestu k přežití.

sci-fi
Ukázky

Vzestup Persepole

199 Kč
159 Kč
4 starodávné příběhy čtyřlístku - 11%

Z edice „4 příběhy“ jsme připravili novou knihu tentokrát s historickou tematikou. Kniha obsahuje příběhy: Tajemství chámu, Brána času, Báječní dovolená a Domovní znamení.

sci-fi

4 starodávné příběhy čtyřlístku

225 Kč
200 Kč
Čas žít, čas zabíjet - 20%
Další román jednoho z nejčtenějších českých autorů sci-fi žánru. Bývalý gladiátor, bývalý nájemný bijec, vrah. Kráčí z temnoty do temnoty, nikdo a nic ho nemůže zastavit...
sci-fi
Ukázky

Čas žít, čas zabíjet

179 Kč
143 Kč
Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

sci-fi

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Hereticus - 20%
(2x)
Inkvizitor Gregor Eisenhorn, pronásledovaný svými bývalými spojenci jako radikál a nepřítel Impéria, musí dokázat, že je stále loajální Císaři a zároveň vypátrat nebezpečného kacíře o kterém všichni věří, že je mrtvý.
sci-fi
Ukázky

Hereticus

149 Kč
119 Kč
Malleus - 20%
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
sci-fi
Ukázky

Malleus

149 Kč
119 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
sci-fi

Moonlocket

194 Kč
Polární záře - 20%
V Severním ledovém oceánu se kapitán jaderné ponorky ruské federace Alexander Gomelskij snaží vypořádat s řadou záhadných událostí a selhaní, ke kterým dojde při návratu z rutinního námořního cvičení.
sci-fi
Ukázky

Polární záře

249 Kč
199 Kč
Projekt Kronos - 11%
(1x)
Být hrdinou není ve skutečnosti ani zdaleka takové, jak se o tom píše v komiksech.
sci-fi

Projekt Kronos

332 Kč
295 Kč
Sídlo červa - 37%
(3x)
V pomalu se rozpadajícím podzemním městě kdesi pod povrchem umírající planety putující kolem vyhasínajícího slunce se mladý Annelyn těší blažené naivitě života privilegovaných.
sci-fi
Ukázky

Sídlo červa

158 Kč
99 Kč
Simulakra - 11%
(1x)
Vědeckofantastický román shrnující všechna témata, kterými se autor zabýval začátkem 60. let, a sice represivní stát bojující s obřími karetely, cesty na Mars, androidi, nacisté, cestování časem, čtení myšlenek a samozřejmě "simulakra".
sci-fi
Ukázky

Simulakra

223 Kč
198 Kč
Bitevní hranice Země - 11%

Nejsou to jen živoucí lodě monstrózních Gorgonů nebo nepostřehnutelně se pohybující bojové jednotky ozbrojených a obrněných Cypherů bojující na Zemi. Celý svět se obrátil proti hrstce přeživších. Lidé podléhají zoufalství.

sci-fi

Bitevní hranice Země

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 241 - 260 z 291 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>