Nejprodávanější knihy - březen 2022
příběhy ze života

Školní detektiv - 11%
Příběh pro děti, v němž se mísí reálný svět se světem fantazie, volně navazuje na předchozí autorčinu knihu Školní strašidlo. O prázdninách se děti ze školy vytratí a Radílek, školní strašidlo, zůstane sám.
příběhy ze života

Školní detektiv

179 Kč
159 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

příběhy ze života
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Gorila a já - 11%
(1x)
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
příběhy ze života

Gorila a já

269 Kč
239 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
příběhy ze života

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Obludky a strašidláci - 11%
Na děti i dospělé čeká pohádkový svět plný draků, ježibab, čertů, lesních skřítků, bubáků, vodníků i vil, zkrátka svět typický pro českou pohádku.
příběhy ze života

Obludky a strašidláci

197 Kč
175 Kč
Vajíčko, vajíčko, vajíčko! - 11%
Multijazyková knížka pro malé děti, která vypráví v pěti jazycích (čeština, angličtina, němčina, francouzština, ruština) o třech různých vajíčkách, z nichž se vylíhnou tři různobarevní ptáčkové.
příběhy ze života

Vajíčko, vajíčko, vajíčko!

171 Kč
152 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
příběhy ze života
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Útok na Pompeje - 11%
Píše se rok 62 n. l.: Útok na pompejský vodovod? To by byla pro město katastrofa. Zatímco se římští úředníci radí nad výhružným dopisem, snaží se dvojčata Gaius a Marius najít slabinu nezodpovědného vyděrače.
příběhy ze života

Útok na Pompeje

196 Kč
174 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 178 položek
<< < 1 .. 16 17 18