Nejprodávanější tituly - březen 2022
psychologie

Rogersovská psychoterapie pro 21. století - 20%
Kniha Rogersovská psychoterapie pro 21. století představuje na našem knižním trhu jedinečnou odbornou publikaci, která zachycuje vývoj a proměny tohoto významného směru humanistické psychoterapie.
psychologie
Ukázky

Rogersovská psychoterapie pro 21. století

302 Kč
242 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
psychologie
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Hysterie – strach z odmítnutí - 11%
(2x)
Kniha pojednává o příčinách symptomů hysterie, jejich různé projevy i možnosti léčby.
psychologie

Hysterie – strach z odmítnutí

212 Kč
188 Kč
Krizová komunikace - 20%
Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci.
psychologie
Ukázky

Krizová komunikace

229 Kč
183 Kč
Průvodce úspěšnou komunikací - 20%
V komplexní a čtivé knížce se dozvíte vše důležité pro vaši úspěšnou komunikaci v praxi. Nestačí být jen dobrý odborník či mít skvělé nápady - stejně důležitá je pro váš úspěch a úspěch organizace, ve které pracujete, vynikající komunikace.
psychologie
Ukázky

Průvodce úspěšnou komunikací

356 Kč
285 Kč
Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
psychologie
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
psychologie
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
psychologie
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Dětská prostituce - 20%
(1x)
Doplněné a rozšířené vydání knihy Dětská prostituce se šířeji zabývá otázkou komerčního zneužívání dětí a přináší výsledky nových studií tohoto aktuálního tématu.
psychologie
Ukázky

Dětská prostituce

161 Kč
129 Kč
Psychická a fyzická odolnost - 11%
Tato kniha vám představí postupy, které používají speciální jednotky k výcviku svých nováčků. S jejich pomocí i vy dokážete co nejlépe rozvíjet svoji duševní i tělesnou kondici.
psychologie

Psychická a fyzická odolnost

224 Kč
199 Kč
Speciální psychoterapie - 20%
Emoce doprovázejí lidskou bytost po celý její život. Podílejí se na formování osobnosti člověka a jeho vztahů. Jsou důležitým vnitřním regulativem chování, čili přispívají k naší aktivní i pasivní adaptaci.
psychologie
Ukázky

Speciální psychoterapie

390 Kč
312 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
psychologie
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Protipřenos v psychoanalýze - 20%
Kniha ukazuje, jak probíhal vývoj od úplného odmítání fenoménu protipřenosu až k nekritickému postoji k němu.
psychologie
Ukázky

Protipřenos v psychoanalýze

99 Kč
79 Kč
Testy osobnosti - 20%
Kniha zkušeného psychologa a autora celé řady populárně-odborných publikací má přispět k zamyšlení nad sebou samým a k reálnějšímu vnímaní vlastní osobnosti. V úvodu se autor věnuje teorii osobnosti člověka.
psychologie
Ukázky

Testy osobnosti

118 Kč
94 Kč
Smysluplně žít - 11%
Kniha se zakládá na poznatcích Franklovy existenciální analýzy a logoterapie, které prezentuje tak, aby se jim dalo porozumět a aby se daly aplikovat v neterapeutické, mimoklinické oblasti.
psychologie

Smysluplně žít

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 341 - 360 z 356 položek
<< < 1 .. 16 17 18