Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
počítače

Big data a umělá inteligence pro manažery - 20%
Publikace uvádí čtenáře do atraktivního tématu Big data a umělá inteligence. Populárně naučnou formou a s humorným nadhledem provádí výklad základní terminologie, vysvětluje na příkladech fungování nejběžnějších metod a postupů...
počítače
Ukázky

Big data a umělá inteligence pro manažery

329 Kč
263 Kč
Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti - 20%
Od začátku koronavirové krize vzniká rekordní množství peněz.
počítače
Ukázky

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

322 Kč
258 Kč
Na moři, za plotem, na síti - 20%

Digitální média a debata o migraci v Česku Jak jednají lidé v prostředí sociálních sítí, internetových fór a online diskusí? Jak se na internetu vyjadřují k významným společenským a politickým tématům? K jakým komunikačním faulům, stereotypním hodnocením a nenávistným projevům se uchylují?

počítače
Ukázky

Na moři, za plotem, na síti

199 Kč
159 Kč
Programování v C# - 20%
Přehledná a praktická učebnice programování v jazyku C# pro začátečníky i pro uživatele ostatních programovacích jazyků, která vás naučí základy a dovede až k pokročilým konstrukcím.
počítače
Ukázky

Programování v C#

382 Kč
306 Kč
Excel 2016 a 2019 - pokročilé nástroje - 20%
Kniha je určena všem uživatelům nejrozšířenějšího tabulkového kalkulátoru MS Excel, kteří se s Excelem již trochu seznámili a potřebují si rozšířit své znalosti o pokročilejší operace.
počítače
Ukázky

Excel 2016 a 2019 - pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Excel 2019 - 20%
Používáte Excel a zajímá vás, co přinesla verze 2019? To se dozvíte v této knize, která srozumitelně vysvětluje, jak jednotlivé funkce a nástroje používat, abyste je propojili do funkčního celku.
počítače
Ukázky

Excel 2019

297 Kč
238 Kč
SQL - 20%
Jazyk SQL (Structured Query Language) je účinným nástrojem pro práci s tabulkami v relačních databázích. Umožňuje provádět výběry a řazení záznamů, výpočty, souhrny a spojovat více datových tabulek.
počítače
Ukázky

SQL

280 Kč
224 Kč
Vývoj aplikací pro iOS - 20%

Rychlý přechod na vývoj pro iOS Vývoj aplikací pro iOS vás rychle provede vším potřebným, abyste mohli svou aplikaci nabídnout milionům majitelů telefonů a tabletů značky Apple.

počítače
Ukázky

Vývoj aplikací pro iOS

419 Kč
335 Kč
Média, lži a příliš rychlý mozek - 20%
(1x)
Autorem knihy je spoluzakladatel webu manipulatori.cz, který se snaží podporovat nezávislé a kritické myšlení a odkrývat mediální lži.
počítače
Ukázky

Média, lži a příliš rychlý mozek

229 Kč
183 Kč
Mistrovství - Android - 20%
Nehledejte už další zdroje informací, jak vytvářet aplikace pro Android! V Mistrovství najdete ucelený přehled všeho, co pro tvorbu aplikací pro Android potřebujete. Seznámíte se s vývojářskými nástroji, návrhem uživatelského rozhraní a funkčního pozadí aplikace, možnostmi škálování pro telefony, tablety i nositelná zařízení a nabídkou softwarových i hardwarových prvků, které můžete ve svém projektu využít.
počítače
Ukázky

Mistrovství - Android

749 Kč
599 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>