Nejprodávanější tituly - březen 2022
sport

David Limberský - Byla to jízda - 11%
Autorizovaný životopis plzeňské fotbalové legendy, bývalého českého reprezentanta a především muže s kontroverzní pověstí. Pohled nejen na fotbalové trávníky, ale i do zákulisí. Popis fotbalových úspěchů i životních karambolů.
sport
Ukázky

David Limberský - Byla to jízda

332 Kč
295 Kč
Maradona – Boží ruka - 11%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
sport

Maradona – Boží ruka

359 Kč
319 Kč
Nedosažitelné prvenství
(1x)
Úctyhodná autobiografie Colina O’Bradyho popisuje jeho úspěšné zotavení z tragické nehody, korunované sólovým pochodem o délce 1500 km napříč Antarktidou.
sport

Nedosažitelné prvenství

224 Kč
Čas… nejen o boxu
Rostislav Osička začal boxovat už jako kluk, dostal se do armádního střediska vrcholového sportu Dukla Olomouc a zahájil úspěšnou dráhu sportovce a reprezentanta.
sport

Čas… nejen o boxu

134 Kč
Nahoru na horu - 11%

Nohy na skále, hlava v oblacích. Velmi osobní rozhovor s nejznámějším českým horolezcem.

Nejúspěšnější český himalájský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.

sport

Nahoru na horu

314 Kč
279 Kč
Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
sport

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Bukač - 11%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
sport

Bukač

358 Kč
318 Kč
Ester Ledecká - 11%
Poprvé stála na lyžích v pěti letech. Unikátní sportovní a životní příběh fenomenální snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké.
sport

Ester Ledecká

260 Kč
231 Kč
Rozhodčím jednou, rozhodčím navždy - 11%
Zpověď hlavního rozhodčího Romana Poláka, který pískal čtvrt století, z toho 12 let extraligu. Ukončil kariéru, už nemá co skrývat. Jak začal? Jak se dostal nahoru? Kdy vytvořil světový rekord v počtu trestných minut na jedno utkání?
sport

Rozhodčím jednou, rozhodčím navždy

261 Kč
232 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády
Byl feťák a gambler. Ještě před tím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu.
sport

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>