Nejprodávanější tituly - březen 2022
ostatní sporty

Živý mýtus Roger Federer - 11%
O „nejlepším tenistovi všech dob“ vyšla již řada publikací a článků, převážně od sportovních novinářů, ale pohled Milana Hanuše je v tomto kontextu ojedinělý stylem i pojetím.
ostatní sporty
Ukázky

Živý mýtus Roger Federer

447 Kč
398 Kč
P.R.A.C.H.T.E.L. - 11%
(2x)
Kniha o neuvěřitelném životě horolezce, malíře a dobrodruha Petra Prachtela, kdy jako šestiletý německý chlapec sám procházel válečným územím, kdy zažil konfiskaci majetku, vyloučení z čs. horolezecké reprezentace apod.
ostatní sporty

P.R.A.C.H.T.E.L.

404 Kč
359 Kč
Čistič - Pozor, píská Milan Minář - 11%
Každý hokejový fanoušek zná jeho přísný výraz. Milan Minář patřil téměř 20 let k nejlepším českým rozhodčím. Pískal na 5 mistrovstvích světa, v hokejové extralize odřídil, převážně jako profesionál, 755 utkání.
ostatní sporty

Čistič - Pozor, píská Milan Minář

224 Kč
199 Kč
Cesta k vojenské zdatnosti - 11%

Osvojte si vrcholovou zdatnost a poměřte se s nejtvrdšími bojovníky světa díky příručce Cesta k vojenské zdatnosti – souboru testů tělesné zdatnosti u vojenských jednotek různých zemí.

ostatní sporty

Cesta k vojenské zdatnosti

269 Kč
239 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
ostatní sporty

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Sportovní trénink - 14%
Kniha je určena širší trenérské veřejnosti, trenérům různých kvalifikačních úrovní, studentům tělovýchovných oborů a dalším zájemcům z řad odborné veřejnosti. Měla by sloužit jako úvod do jejich celoživotního studia této velmi rozsáhlé vědy.
ostatní sporty

Sportovní trénink

213 Kč
183 Kč
Lezeme a šplháme - 20%
Pro všechny zájemce toužící po spontánních aktivitách představuje lezení na umělé stěně skvělou příležitost k formování fyzické i psychické kondice.
ostatní sporty
Ukázky

Lezeme a šplháme

149 Kč
119 Kč
Předškoláci v pohybu - 14%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.
ostatní sporty

Předškoláci v pohybu

176 Kč
151 Kč
Bubiši  - Bible karate - 11%

Dostává se Vám do rukou neobyčejná kniha o bojových uměních, z které čerpaly mnohé generace mistrů kung-fu / wu-šu, kobudó a karatedó a jež byla zdrojem ponaučení mnohých škol bojových umění v Číně, na Okinawě i v Japonsku.

ostatní sporty

Bubiši - Bible karate

428 Kč
380 Kč
Dotknout se duše - 11%
(1x)
Bilanční rozhovor o zdolávání vrcholů v horách i uvnitř nás. Špičkový horolezec, vyznavač alpského stylu, držitel mezinárodního ocenění Zlatý cepín.
ostatní sporty

Dotknout se duše

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>