Nejprodávanější knihy - březen 2022
moderní svět a civilizace

Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
moderní svět a civilizace

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Život na naší planetě - 11%
(3x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
moderní svět a civilizace

Život na naší planetě

449 Kč
399 Kč
Putinovi trollové - 11%
(2x)
Finská novinářka Jessikka Aro popsala fungování petrohradské trollí továrny na dezinformace, kterou financoval ruský oligarcha blízký prezidentu Vladimiru Putinovi. Výsledky její žurnalistické práce vyústily v drsnou mstu. Aro se stala obětí pronásl
moderní svět a civilizace

Putinovi trollové

359 Kč
319 Kč
Tohle není propaganda - 11%
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
moderní svět a civilizace

Tohle není propaganda

268 Kč
238 Kč
Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey - 11%
Srovnání dvou radikákálních myslitelů současnosti, ruského postfašisty Alexandra Dugina a amerického postanarchisty Hakima Beye.
moderní svět a civilizace

Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey

260 Kč
231 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
moderní svět a civilizace

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Metrická společnost - 11%
Všudypřítomný jazyk hodnocení a bodování zásadně změnil naše vnímání hodnoty a statusu. Vzestup kvantifikace vytvořil a posílil sociální hierarchie a kvalitativní rozdíly proměnil v kvantitativní nerovnosti.
moderní svět a civilizace

Metrická společnost

252 Kč
224 Kč
Druhá derivace touhy III. - 11%
Třetí kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
moderní svět a civilizace

Druhá derivace touhy III.

313 Kč
278 Kč
Práce - 11%
Proč vlastně pracujeme? Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti. Pracovat nebo si práci hledat je pro nás prý zkrátka přirozené.
moderní svět a civilizace

Práce

377 Kč
335 Kč
Šílenství davů - 11%
(3x)
Douglas Murray odvážně popisuje a jasně vysvětluje tragické problémy, které se vynořily v západním světě jako důsledek ztráty orientace a smyslu lidské existence.
moderní svět a civilizace

Šílenství davů

394 Kč
350 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 128 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>