Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
počítače

Excel – pokročilé nástroje - 20%
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
počítače
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Zakletá říše - 20%
Stalo se to v minulosti už mnohokrát. Profitující firma, tahoun oboru, s odchodem svého zakladatele ztrácí dech a padá ke dnu. Je to i případ Apple? Yukari I. Kaneová, novinářka dříve působící například ve Wall Street Journal, je přesvědčená, že ano.
počítače
Ukázky

Zakletá říše

269 Kč
215 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Excel 2007 v příkladech - 20%
Druhé vydání úspěšného bestselleru známého českého odborníka na kancelářské programy. Autor má velké praktické zkušenosti s vyučováním Excelu, a to jak na střední škole, tak v kurzech pro uživatele počítačů z praxe.
počítače
Ukázky

Excel 2007 v příkladech

160 Kč
128 Kč
Oracle - 20%
Databázový systém Oracle je jedním z nejdokonalejších systémů pro správu obsáhlých datových struktur. Jde o nejpokrokovější a moderní databázi s řadou nadstandardních možností a přístupem z různých programátorských prostředí.
počítače
Ukázky

Oracle

202 Kč
162 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 25 položek
<< < 1 2