Nejprodávanější hudba - březen 2022
ostatní

Bird - 11%
Deset písní, inspirovaných jazzovou a soulovou hudbou, tvoří hluboce lidský a povznášející hudební celek právě díky mimořádnému pojetí celého projektu.
ostatní

Bird

314 Kč
279 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
ostatní

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále - 11%
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
ostatní

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
199 Kč
Sweet & Sour - 11%
Albu dominuje rytmicky přesná kytara a křišťálově čistý vokál zpěvačky, která suverénně frázuje bezchybnou angličtinou a umně pracuje s dynamikou svého jedinečného hlasu. Sestava výborných muzikantů a okouzlující Katka García. 11 skladeb irské hudby vás příjemně a pozitivně naladí.
ostatní

Sweet & Sour

224 Kč
199 Kč
Black Point Totality Sampler I. - 6%
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.
ostatní

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
159 Kč
Hodovnice - 11%
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
ostatní

Hodovnice

224 Kč
199 Kč
Nebe na zemi - 11%
"Nebe na zemi" je divadelní hra (muzikál), kterou napsali Jiří Voskovec a Jan Werich.
ostatní

Nebe na zemi

89 Kč
79 Kč
Ale my stále hledáme štěstí... - 11%
Album odlišné od předchozích alb skupiny, melodičtější, dle kritiky i posluchačů nejlepší. Michael's Uncle sklízí úspěchy s písní Nezabíjej bratra s takřka návykovou basovou linkou.
ostatní

Ale my stále hledáme štěstí...

179 Kč
159 Kč
20 let písniček Honzy Nedvěda - 11%
Hrají a zpívají Jan Nedvěd a František Nedvěd, natočeno na koncertě 23.2.1993 v Brně.
ostatní

20 let písniček Honzy Nedvěda

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 29 položek
<< < 1 2