Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
učebnice

Topographical Anatomy with autopsy guide and clinical notes - 20%
This short synopsis of topographical anatomy is intended for medical students who already have a good knowledge of systematic anatomy.
učebnice
Ukázky

Topographical Anatomy with autopsy guide and clinical notes

130 Kč
104 Kč
Výzkumné metody v pedagogické praxi - 20%
Publikace nabízí výběr z tradičních i méně tradičních analytických metod, jež lze využít k výzkumu pedagogické reality (zakotvená teorie, analýza konstituce významů, diskurzivní analýza a další).
učebnice
Ukázky

Výzkumné metody v pedagogické praxi

322 Kč
258 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
učebnice
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika - 20%
Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z matematiky, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia.
učebnice
Ukázky

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika

179 Kč
143 Kč
Autoškola 2022 - 20%

Veškeré potřebné aktualizace pro rok 2022. Učebnice je určena pro žáky autoškol, běžné řidiče i řidiče referentských vozidel, kteří si potřebují zopakovat pravidla provozu na silničních komunikacích, naučit se nové dopravní značky i předpisy a ověřit své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.

učebnice
Ukázky

Autoškola 2022

179 Kč
143 Kč
Fyzika je hra pro 2. stupeň ZŠ - 20%

Proměňte vaši kuchyň v domácí laboratoř, zábava začíná! Fyzika patří mezi předměty, které bývají považovány za složité a obtížně pochopitelné. Nenechte se však odradit! Ukážeme vám, že dokáže být hravá a zábavná.

učebnice
Ukázky

Fyzika je hra pro 2. stupeň ZŠ

169 Kč
135 Kč
Makroekonomie - 20%
Učebnice Makroekonomie předních pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze a Škody Auto Vysoké školy klade důraz na moderní makroekonomické koncepce a pokrývá tři stěžejní části makroekonomie, jimiž jsou dlouhodobý ekonomický růst, krátkodobé hospodářské fluktuace a monetární ekonomie.
učebnice
Ukázky

Makroekonomie

769 Kč
615 Kč
Patologie - 20%
3. vydání základní učebnice patologie pro studenty ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických oborů, porodní asistence a zubního lékařství. Publikace zahrnuje novinky v klasifikacích patologických změn a koresponduje se zahraniční literaturou.
učebnice
Ukázky

Patologie

509 Kč
407 Kč
Basic Czech I. - 20%
Basic Czech I odpovídá úrovni A1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
učebnice
Ukázky

Basic Czech I.

270 Kč
216 Kč
Čtení – reflexe – interpretace - 20%
Předkládaná publikace přináší elementární uvedení do práce s textem a interpretace. Je určena především začínajícím vysokoškolským studentům humanitních oborů a filosofie, avšak také učitelům na gymnáziích a středních školách.
učebnice
Ukázky

Čtení – reflexe – interpretace

160 Kč
128 Kč
Obecná patologická fyziologie - 20%

Učebnice přehledným způsobem pojednává o problematice biologických a fyziologických mechanismů působících a provázejících nemoci a patologické stavy lidského organismu.

učebnice
Ukázky

Obecná patologická fyziologie

250 Kč
200 Kč
Římské báje A1/A2 - 20%
Učte se italsky se slavnými starověkými bájemi! Budou vám vyprávět o počátcích velikého města a o hrdinských činech odvážných mužů a žen. Dozvíte se z nich, jak byl založen a jak vzkvétal Řím a kdo přispěl ke vzniku mocné říše, která se nesmazatelně zapsala do dějin lidstva.
učebnice
Ukázky

Římské báje A1/A2

159 Kč
127 Kč
Talking Medicine - 20%
(1x)
Učebnice je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a jejím hlavním cílem je pomoci jim komunikovat s českými pacienty a snáze se pohybovat v českém nemocničním prostředí.
učebnice
Ukázky

Talking Medicine

220 Kč
176 Kč
Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

učebnice
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2021 - 20%
K získání komplexního pohledu na účetnictví slouží právě tato publikace!
učebnice
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2021

195 Kč
156 Kč
Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny - 20%
Skripta jsou určená studujícím medicíny a obsahují přehled základních informací o etiologii, patogenezi, klinickém obrazu, diagnostice a léčbě vývojových a získaných ortopedických onemocnění včetně poranění pohybového ústrojí.
učebnice
Ukázky

Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny

240 Kč
192 Kč
1000 ruských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
učebnice
Ukázky

1000 ruských slovíček

159 Kč
127 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
učebnice
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
učebnice
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>