Nejprodávanější hudba - březen 2022

Chlapec z ulice
V roku 1986 vydal Miroslav Žbirka so svojím kmeňovým producentom Lacom Lučeničom ďalší plnoautorský album Chlapec z ulice s hitmi ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde, Kúp mi knihu, Slávou opitý či Katka, ktorú venoval svojej celoživotnej láske a manželke.

Chlapec z ulice

476 Kč
Punk Radio
Přestože za hlavní lokalitu hnutí punk v komunistickém Československu jsou považovány Severní Čechy, kapely chrlící přímočaře své názory za doprovodu rychlého rachotu vznikaly v 80. letech po celé republice.

Punk Radio

558 Kč
Dobrý den! Nashledanou!
Komplet dvou populárních alb + dvakrát deset bonusů navíc = 54 hitových písniček.

Dobrý den! Nashledanou!

316 Kč
Earthling
Earthling je čtvrté sólové studiové album amerického zpěváka a frontmana Pearl Jam Eddieho Veddera z roku 2022.

Earthling

350 Kč
Give Me The Future
Give Me the Future je čtvrté studiové album britské indiepopové skupiny Bastille.

Give Me The Future

800 Kč
Grrrotesky
Na albu „GRRRotesky“ zachází brněnská INSANIA daleko na pole nadhledu a sebeironie. Jak naznačují skladby “Narvi svůj testosteron jinam”, “Ses ztrapnil” nebo “Jedeme peklo”, specificky silná lyrika opět hraje důležitou roli.

Grrrotesky

314 Kč
Karton veverek
Karton veverek je šesté studiové albumskupiny Wohnout. Na jeho produkci se podíleli Boris Carloffa Armin Effenberger.

Karton veverek

287 Kč
Kroskántry
Brněnští Poletíme? na albu Kroskántry v sobě objevují srdce kovboje a svůj originální banjo punk rozšiřují o další styl – country, teda přesněji v podání Poletíme? - kántry.

Kroskántry

674 Kč
Nové mapy ticha
Na album Pevnina detstva nadviazal Dežo Ursiny v roku 1979 albumom Nové mapy ticha. Autorská dvojica Dežo Ursiny a Ivan Štrpka je nezmenená, avšak Ursiny sa tu predstavuje s novou sprievodnou skupinou Burčiak s vedúcim Pavlom Daněkom.

Nové mapy ticha

314 Kč
Pevnina detstva
Vzhľadom na neutíchajúci záujem fanúšikov sa Opus rozhodol znovu vydať a zaradiť do katalógu najvýznamnejšie albumy Deža Ursinyho. Prvým z nich je Pevnina detstva, ktorý pôvodne vyšiel v roku 1978.

Pevnina detstva

314 Kč
Poslední lidé
CD Poslední lidé je třetí nahrávkou lo-fi folkové kapely Hugo a já. Ta se pomocí jednoduchého nástrojového obsazení (akustická kytara, violoncello/housle, klavír) snaží vyprávět o složitém světě a o pocitech lidí v něm.

Poslední lidé

269 Kč
So Happy It Hurts
O novém album Bryan říká: „Pandemie a lockdown mi pomohly si uvědomit pomíjivost věc jako je možnost sednout o auta a vyrazit na turné nebo jen na výlet. Titulní skladba „So Happy It Hurts“ je o svobodě, autonomii a spontánnosti.

So Happy It Hurts

647 Kč
The Gods We Can Touch
The Gods We Can Touch je třetí studiové album norské popové zpěvačky Aurory, které vydalo vydavatelství Decca Records a Glassnote Records. Albu předcházely čtyři singly: "Exist for Love", "Cure for Me", "Giving in to the Love" a "Heathens".

The Gods We Can Touch

305 Kč
Unlimited Love
Unlimited Love je dvanácté studiové album americké rockové skupiny Red Hot Chili Peppers, které vyšlo prostřednictvím Warner Records.

Unlimited Love

710 Kč
Zvláštní znamení touha

Návrat k ikonické nahrávce naší moderní trampské muziky. Zastřešeno společným názvem Hoboes, s podtitulem Písně bratří Ryvolů, je to album s původně šestnácti a s přidanými bonusy dokonce 29 písničkami s puncem již nesmrtelných.

Zvláštní znamení touha

575 Kč
= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)
Čtvrté oficiální album britského hudebníka Eda Sheerana.

= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)

575 Kč
100+20 písní / 1968-2020
Připomínka jubilea hvězdné zpěvačky v podobě 6CD kompletu.

100+20 písní / 1968-2020

844 Kč
Cela
Nerez & Lucia navazují na tvorbu slavné folkové skupiny Nerez založené vroce 1981 autorskou trojicí Zuzana Navarová –Zdeněk Vřešťál –Vít Sázavský

Cela

314 Kč
Greatest Ever Decades
Kompilace „Greatest Ever Decades“ přináší na čtyřech CD celkem 80 hitů, vždy dvacet z každé dekády, tedy z let sedmdesátých, osmdesátých, devadesátých dvacátého století a nultých nového tisíciletí.

Greatest Ever Decades

143 Kč
Hity & příběhy (Best Of...)
První kompletní výběr nejúspěšnějších skladeb a hitů respektovaného skladatele, zpěváka a hudebníka Michala Hrůzy, mapující jeho 20 letou karieru a vycházející u příležitosti jeho 50. narozenin.

Hity & příběhy (Best Of...)

377 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>