Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
příběhy ze života

Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
příběhy ze života
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Navždycky - 20%
(2x)
Láska přes messenger. Feel-good romance ze střední.
příběhy ze života
Ukázky

Navždycky

249 Kč
199 Kč
Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
příběhy ze života
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Víš, že tě miluju? - 20%
(1x)
Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii! Eden se potkává se třemi nevlastními bratry, z nichž ten nejstarší je černou ovcí rodiny a od začátku s ním naráží na komunikační problémy.
příběhy ze života
Ukázky

Víš, že tě miluju?

259 Kč
207 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
příběhy ze života
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Valentýnka a daleké kraje - 20%
Kdo už Valentýnku zná, ví, že je to holčička s nevšedními nápady. A na ty netrpělivě čekají její nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka jim vždycky zazpívá a zahraje na klávesy svou písničku, pes Hugo vesele zaštěká a hned se všichni s chutí pustí do nové hry. Jsou prázdniny, a tak se tentokrát Valentýnka rozhodla, že si děti společně založí cestovní kancelář. To bude zábava! Jenže nečekaně se objeví někdo, kdo má o nabídku zájezdu této cestovky opravdu zájem… Volné pokračování knížky Valentýnka a narozeniny
příběhy ze života
Ukázky

Valentýnka a daleké kraje

179 Kč
143 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
příběhy ze života
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
příběhy ze života
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>