Nejprodávanější tituly - březen 2022
Česká republika

Křivoklátsko - 11%
(3x)
Úspěšný autor Tomáš Makaj navazuje na knihu "Brdy - 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst" a vydává se popisovat další turisticky velmi atraktivní území podél Berounky a v CHKO Křivoklátsko. Fotografický doprovod pořídil opět J. Vogeltanz.
Česká republika
Ukázky

Křivoklátsko

269 Kč
239 Kč
Kudy na hrady v Plzeňském kraji - 11%
(1x)
Pozvánky na výlety na hrady a zříceniny v Plzeňském kraji a blízkém okolí. U každého hradu bude popsána nejen jeho historie a zachovalé stopy, ale také možné přístupové cesty a zajímavá místa v okolí.
Česká republika
Ukázky

Kudy na hrady v Plzeňském kraji

359 Kč
319 Kč
Tajemné stezky - Beskydy - údolím řeky Ostravice - 11%
V našem již druhém povídání o Beskydech povedou naše kroky krajem kolem řeky Ostravice. Její voda byla víc než životadárná, dala totiž vzniknout i množství dílen, provozoven či manufaktur.
Česká republika

Tajemné stezky - Beskydy - údolím řeky Ostravice

269 Kč
239 Kč
Vysočina nadhledem - 11%
To není země, to je zahrádka... I tak by se slovy klasika dala charakterizovat Vysočina... Je to kraj rázovitý, drsný, ale i něžně poetický... Rodný kraj Jaroslava Haška, Karla Havlíčka Borovského, Bohumila Reynka, Gustava Mahlera a jiných velikánů..
Česká republika

Vysočina nadhledem

441 Kč
392 Kč
Země světa - 5/2021 - Pálava - 12%
Není to nijak velký lán světa. Takový klínek vsazený mezi Dyjsko-svratecký úval na západě a Kyjovskou pahorkatinu s Dolnomoravským úvalem na východě. Kousek jižní Moravy mezi Mikulovem a Břeclaví. Ale těch krás a požitků! Pálava a Zapálaví...
Česká republika

Země světa - 5/2021 - Pálava

68 Kč
60 Kč
111 míst v Brně, která musíte vidět - 11%
Aktuálně nejrozsáhlejší průvodce Brnem ukazuje, že město nabízí více než vilu Tugendhat a hrad Špilberk. Odhaluje Brno z mnoha úhlů pohledu. Na své si přijdou milovníci architektury, historie, gastronomie, parků i koupališť.
Česká republika
Ukázky

111 míst v Brně, která musíte vidět

332 Kč
295 Kč
Cykloturistická mapa SHOCart - Krkonoše 1:60 000 - 11%
Krkonoše na kole nejsou pro každého. Nejvíc si je užijí zkušenější cyklisté, kterým nevadí časté a intenzivnější stoupání. Ovšem najde se tu i pár tras na hřebenvoce vhodných pro cyklovýlet s dětmi.
Česká republika

Cykloturistická mapa SHOCart - Krkonoše 1:60 000

152 Kč
135 Kč
Kudy na šumavské vrcholy - 11%
Kniha podrobně popisuje přístupové trasy na více než 30 šumavských vrcholů na české, bavorské i rakouské straně, které stojí za turistickou návštěvu.
Česká republika
Ukázky

Kudy na šumavské vrcholy

269 Kč
239 Kč
Prahou bratří Čapků - 11%
Literární bedekr si všímá míst spojených s životem, dílem a odkazem slavné sourozenecké dvojice. Bohatě obrazově vybavená příručka věnuje pozornost lokalitám, kde bratři Čapkové bydleli, pracovali, kde se konaly premiéry jejich divadelních her.
Česká republika
Ukázky

Prahou bratří Čapků

329 Kč
292 Kč
Západočeské lázně / Turistická mapa SHOCart - 11%
Lázeňský trojúhelník mezi Karlovými Vary, Mariánskými Lázněmi a Františkovými Lázněmi, ve kterém se také nachází CHKO Slavkovský les, přímo vybízí ke kombinaci aktivního odpočinku s hýčkáním se v léčivých pramenech.
Česká republika

Západočeské lázně / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>