Nejprodávanější hudba - březen 2022
folk a country

Soulásky & samolásky - 11%
Chytré, ale zároveň chytlavé písničky podpořené skvělými vokály řadí kapelu mezi špičku folk-rockové scény. Jarret se na nahrávce prezentuje nápaditými texty, živým projevem a muzikantskou vytříbeností.
folk a country

Soulásky & samolásky

269 Kč
239 Kč
Darmoděj a další - 11%
Album Darmoděj Jaromíra Nohavici z roku 1995 následuje po velmi úspěšných "Čunících". Opět si sám Jaromír Nohavica složil texty i hudbu, jak jsme zvyklí u předešlých alb.
folk a country

Darmoděj a další

197 Kč
175 Kč
Vzduchoprázdniny - 11%
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.
folk a country

Vzduchoprázdniny

269 Kč
239 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
folk a country

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Za hrany - 11%
Jarreti se rozhodli ignorovat svoji hudební škatulku a ve čtrnácti písních svého čtvrtého řadového alba se na téměř hodinové ploše představují ve své absolutní špičkové formě.
folk a country

Za hrany

179 Kč
159 Kč
To nejlepší... - 11%
To nejlepší od Ivana Mládka.
folk a country

To nejlepší...

134 Kč
119 Kč
Studánko rubínko - 11%
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.
folk a country

Studánko rubínko

269 Kč
239 Kč
Jako Šántidéví - 11%
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.
folk a country

Jako Šántidéví

269 Kč
239 Kč
Hodovnice - 11%
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
folk a country

Hodovnice

224 Kč
199 Kč
20 let písniček Honzy Nedvěda - 11%
Hrají a zpívají Jan Nedvěd a František Nedvěd, natočeno na koncertě 23.2.1993 v Brně.
folk a country

20 let písniček Honzy Nedvěda

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3