Nejprodávanější Kniha - březen 2022
učebnice

Domino Český jazyk pro malé cizince 2 - učebnice - 11%
Učebnicový komplet Domino - Český jazyk pro malé cizince II je určený pro výuku jinojazyčných žáků prvního stupně základní školy.
učebnice

Domino Český jazyk pro malé cizince 2 - učebnice

275 Kč
244 Kč
Domino Český jazyk pro malé cizince 1 - 12%
Učebnicový soubor Domino - Český jazyk pro malé cizince 1 je určený pro výuku jinojazyčných žáků prvního stupně základní školy.
učebnice

Domino Český jazyk pro malé cizince 1

95 Kč
84 Kč
Mluvte čínsky hezky - 11%
Příručka osvětluje, co se zvukově děje s čínskými slovy, když vstupují do reality souvislé řeči. Materiál je určen zejména studentům druhého semestru sinologických oborů, jakož i dalším hlubším zájemcům o mluvenou čínštinu.
učebnice
Ukázky

Mluvte čínsky hezky

626 Kč
556 Kč
Psychologie zdraví - 11%
Základní ideou této odborné monografie je snaha doplnit dosavadní publikace věnované psychologii zdraví o koncept reflektující tradiční pojetí, ale také přinést aktuální témata a poznatky zaměřené primárně na celostní pojetí zdraví.
učebnice

Psychologie zdraví

539 Kč
479 Kč
100 přešlapů pro (ne)milovníky češtiny - 11%
(1x)
V druhé knize úspěšného projektu Červená propiska odhalíte další stovku jazykových přešlapů, které trápí nejednoho Čecha.
učebnice
Ukázky

100 přešlapů pro (ne)milovníky češtiny

269 Kč
239 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
učebnice

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Gramatika současné španělštiny - 11%
Nová autorská španělská gramatika, která obsahuje všechny běžné gramatické jevy v přehledné grafické úpravě. Pravidla mluvnice doplňuje mnoho příkladů a poznámek tak, aby skutečně odrážela současnou podobu španělštiny.
učebnice

Gramatika současné španělštiny

206 Kč
183 Kč
Korejština - 11%
Učebnicový komplet je vhodný jak pro výuku pod vedením učitele, tak pro samostudium. Jeho součástí je brožura obsahující překlady úvodních dialogů ze všech lekcí, řešení cvičení a korejsko-český slovníček. Jazyková úroveň A1/A2 - A2/B1/B2.
učebnice

Korejština

629 Kč
559 Kč
Maturita z českého jazyka a literatury - Didaktický test - 11%
Nová příručka, která žákům pomůže při přípravě na didaktický test. Poslouží zejména pro střednědobou a krátkodobou přípravu ve 4. ročníku.
učebnice

Maturita z českého jazyka a literatury - Didaktický test

152 Kč
135 Kč
Slovesné časy v angličtině - tabulka - 12%
Slovesné časy v angličtině, v jedné tabulce, která se vejde do každého sešitu, či notýsku ! Tento malý pomocník se hodí každému angličtináři, bez ohledu na to, jestli je to školák nebo ne!
učebnice

Slovesné časy v angličtině - tabulka

17 Kč
15 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 381 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 39 > >>