Nejprodávanější tituly - březen 2022

Odbočka v lesích
(5x)
Parta přátel vyráží na dovolenou do zapadlé horské oblasti na východě Čech. Nechtěla jet, ale přesvědčili ji. Prý se není čeho bát…
Ukázky

Odbočka v lesích

359 Kč
Ostrov šedých mnichů
(5x)
Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

404 Kč
Těla nelžou
To, co Mia tvrdí, že udělal, aby se jí pomstil, není pravda! Takový bastardi Rocco přece není…! Ale Mia na to má důkazy! Rocco, muž, jehož milovala, ji falešně obvinil a zapudil.
Ukázky

Těla nelžou

69 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Prameny Vltavy
(12x)
Detektivní příběh ze současnosti se odehrává na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
Ukázky

Prameny Vltavy

359 Kč
Hříšná noc
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.

Hříšná noc

233 Kč
Nevinná třicítka
Ivy může pomoci jenom expert na jednu noc! Louis už před léty zjistil, že lidé se zamilovávají do těch nesprávných partnerů, a tak se rozhodl – nezamilovávat se. Ani do Ivy!
Ukázky

Nevinná třicítka

69 Kč
Dějiny Ruska 20. století -  2. díl
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
Pražská zima
(3x)
Knihu vzpomínek Madeleine Albrightové na události, jež formovaly její život a pozdější kariéru.
Ukázky

Pražská zima

338 Kč
Dvůr stříbrných plamenů
(6x)
Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží. Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami.
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

449 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel
(8x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

223 Kč
Všichni muži Kremlu
(2x)
Tématem neobyčejně zajímavé knihy mladého ruského žurnalisty je především Vladimír Putin a proměna, kterou prošla ruská společnost za patnáct let jeho vlády. Autor se opírá o řadu inteview s nejrůznějšími ruskými i zahraničními politiky.
Ukázky

Všichni muži Kremlu

249 Kč
Manželství na dálku
(1x)
„Myslím, že bychom se měli vzít,” navrhne Kate, dcera správce Elmwoodského panství čerstvému dědici, lordu Danieli Fairfaxovi.
Ukázky

Manželství na dálku

109 Kč
Nečekané přiznání
(4x)
Jedno přiznání a případ je uzavřen. Ale co když to bylo všechno jinak?

Nečekané přiznání

404 Kč
První krev
(1x)
Jak započala jedna z nejúspěšnějších britských detektivních sérií současnosti?

První krev

359 Kč
Sedm zákonů
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
Hledá se otec
Bohatý majitel kasina a ranče Desmond Pierce se ocitá v nečekaném víru událostí. Setkává se s tajemnou kráskou Nicole, která se po smrti sestry stará o jejího čtrnáctiletého syna.
Ukázky

Hledá se otec

69 Kč
Ideální manželka
Jack si musí najít manželku... Kde má však tu dokonalou ženu najít?

Ideální manželka

287 Kč
Nikdy
Nejnovější dramatický špionážně-politický thriller z pera mistra vypravěče přináší poutavý, akční i hluboce lidský příběh ze současnosti, ve kterém se mírově smýšlející představitelé tajných služeb a špičky světových velmocí snaží zabránit katastrofě.

Nikdy

476 Kč
Nevědění
(11x)
Nevědění, předposlední román Milana Kundery napsaný francouzsky, vychází poprvé v českém překladu Anny Kareninové.
Ukázky

Nevědění

297 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>