Nejprodávanější Kniha - březen 2022
přírodní vědy

Atlas řek pro děti - 11%
Otevřete knihu tvořenou šesti rozkládacími mapami, nasedněte do kajaku, loďky nebo do člunu a vydejte se na velkou výpravu po zajímavých řekách světa.
přírodní vědy

Atlas řek pro děti

269 Kč
239 Kč
Devět vln stvoření - 11%
V posledních několika letech byl svět svědkem změn v sociálním vědomí, jehož náhlý vývoj nebylo převládající vědecké paradigma schopno vysvětlit.
přírodní vědy

Devět vln stvoření

332 Kč
295 Kč
Duchové vesmíru aneb třináctero příběhů o neutrinech - 11%

„Duchové vesmíru“ volně navazují na předchozí tituly „Jak vznikal svět“, „Z kuchyně do vesmíru“ a „Blýskání“. V knížce naleznete ve třinácti příbězích poutavá svědectví o neutrinech, nejpodivnějších částicích, které kdy lidé objevili.

přírodní vědy

Duchové vesmíru aneb třináctero příběhů o neutrinech

252 Kč
224 Kč
Fyzika pro gymnázia - Astrofyzika - 15%
Další z řady učebnic fyziky pro gymnázia. Učebnice jsou zpracovány podle tematických celků. Lze je využít pro třídy s vyšší i nižší hodinovou dotací.
přírodní vědy

Fyzika pro gymnázia - Astrofyzika

176 Kč
150 Kč
How to Avoid a Climate Disaster: The Solutions We Have and the Breakthroughs We Need - 11%
In this urgent, authoritative book, Bill Gates sets out a wide-ranging, practical - and accessible - plan for how the world can get to zero greenhouse gas emissions in time to avoid a climate catastrophe.
přírodní vědy

How to Avoid a Climate Disaster: The Solutions We Have and the Breakthroughs We Need

539 Kč
479 Kč
Hvězdy
(1x)
Jak vypadá černá díra? Věděli jste, že jedna se nejspíš nachází také uprostřed naší Mléčné dráhy? I když astronomové za dlouhá léta pozorování přišli na mnoho zajímavých poznatků, vesmír zůstává nadále tajemný, uhrančivý a záhadný.
přírodní vědy

Hvězdy

134 Kč
Mechanika kosmického letu - 11%
Předkládaná kniha volně navazuje na předchozí dva díly Mechanika letu I, II, v nichž jsou probírány základy problémy mechaniky atmosférického letu a věnuje se problematice letu kosmického.
přírodní vědy

Mechanika kosmického letu

522 Kč
464 Kč
Naslouchání mechu
Robin Wall Kimmererová vypráví příběhy mechů z pohledu vědy i tradiční moudrosti domorodých národů. Autorka poutavě spojuje vědecké poznatky s osobními postřehy a dává možnost nahlédnout do elegantně jednoduchého života mechorostů.
přírodní vědy
Ukázky

Naslouchání mechu

232 Kč
Než stromům dojde dech - 11%
(1x)
Kniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, ikdyž se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost.
přírodní vědy
Ukázky

Než stromům dojde dech

358 Kč
318 Kč
Obojživelníci - 11%
Obojživelníci představují prastarou skupinu studenokrevných živočichů, jejichž první druhy se na Zemi objevily už před stovkami milionů let. Podrobný atlas obsahuje druhy vyskytující se v západní palearktické oblasti.
přírodní vědy

Obojživelníci

323 Kč
287 Kč
Odpočinek v neklidu - 11%
Spánek považujeme za samozřejmost. Nic není vzdálenější skutečnosti. Současná civilizace funguje v módu 24/7. Tento režim však koliduje s naší biologickou potřebou spánku a odpočinku.
přírodní vědy
Ukázky

Odpočinek v neklidu

332 Kč
295 Kč
Okouzlena vlky - 11%
(1x)
Dokážete si představit, že svou zaslouženou dovolenou trávíte namísto u moře uprostřed vlčí smečky a pro samou starost o vlčí mláďata nevíte, kam dřív skočit?
přírodní vědy

Okouzlena vlky

359 Kč
319 Kč
Pátrání po Schrödingerově kočce - 11%
(1x)
Může elektron procházet současně dvěma různými štěrbinami? Kvantová fyzika a skutečnost.
přírodní vědy

Pátrání po Schrödingerově kočce

359 Kč
319 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
přírodní vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Skrytá pravda Země - 11%
(1x)
Těžiště knihy s podtitulem představuje trojice esejů, z nichž každý se věnuje jednomu ze živlů.
přírodní vědy

Skrytá pravda Země

313 Kč
278 Kč
Stručná historie času - 11%
(1x)
Kniha se stala světovým bestsellerem a byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků. Jeden z nejvýznamnějších vědců současnosti v ní odpovídá na otázky jako: Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? atd.
přírodní vědy

Stručná historie času

259 Kč
230 Kč
Systém a fylogeneze savců - 11%
Druhová diverzita vývojových linií organismů na Zemi je úžasně bohatá a stále ji známe pouze částečně a neúplně. Mezi nejlépe známé živočichy nesporně patří savci.
přírodní vědy
Ukázky

Systém a fylogeneze savců

603 Kč
536 Kč
Tajuplný svět virů a bakterií
Máte doma zvídavé děti? Zajímá je věda a biologie? Kladou vám často všetečné otázky, na které neumíte odpovědět? Nevadí! Kupte jim knihu Tajuplný svět virů a bakterií.
přírodní vědy
Ukázky

Tajuplný svět virů a bakterií

283 Kč
Toulky po Evropě - 11%
Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních.
přírodní vědy

Toulky po Evropě

314 Kč
279 Kč
Vlk – Pes – Člověk - 11%
Uznávaný etolog Kurt Kotrschal nám ve své knize pomůže nejen lépe pochopit pradávné zaujetí vlkem, ale také nás naučí, jak správně přistupovat k našemu věrnému společníkovi – psovi.
přírodní vědy
Ukázky

Vlk – Pes – Člověk

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 234 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>