Nejprodávanější tituly - březen 2022
rock

Těžko říct
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.
rock

Těžko říct

224 Kč
20 letů / Puding - Live at Archa
Své 20. narozeniny oslavila světoznámá kapela původem z Teplic Už jsme doma nejen velkým koncertem v pražském Divadle Archa, ale také vydáním live CD z tohoto koncertu.
rock

20 letů / Puding - Live at Archa

269 Kč
Rainbow Rising
Rainbow je britská hardrocková skupina, kterou po odchodu z Deep Purple založil v roce 1975 kytarista Ritchie Blackmore.
rock

Rainbow Rising

197 Kč
Ale my stále hledáme štěstí...
Album odlišné od předchozích alb skupiny, melodičtější, dle kritiky i posluchačů nejlepší. Michael's Uncle sklízí úspěchy s písní Nezabíjej bratra s takřka návykovou basovou linkou.
rock

Ale my stále hledáme štěstí...

179 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
rock

Žito

341 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 45 položek
<< < 1 2 3