Nejprodávanější tituly - březen 2022
duchovní teorie a směry

Život mezi smrtí a novým narozením - 11%
Čím prochází lidská duše po smrti? Jakými zákonitostmi se řídí život mezi dvěma inkarnacemi? Rudolf Steiner dává v deseti přednáškách podrobné odpovědi na tyto i další otázky.
duchovní teorie a směry

Život mezi smrtí a novým narozením

225 Kč
200 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
Duchovní unikání - 11%
Jak rozpoznat a transformovat překážky, které nám stojí v cestě k naplněnému životu
duchovní teorie a směry

Duchovní unikání

360 Kč
320 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Výchova rodičů 1 - 11%
Tato kniha věnuje tolik pozornosti duchovnímu stavu rodičů z toho důvodu, že hlavním faktorem výchovy dětí je právě směr, kterým se rozvíjejí rodiče dětí, cíle, které rodiče dětí upřednostňují, a smysl života, který rodiče vyznávají.
duchovní teorie a směry

Výchova rodičů 1

332 Kč
295 Kč
Za prožitkem Velikonoc - 11%
Co se stalo před více než dvěma tisíciletími na pahorku Golgoty? Co je skrytým základem Velikonoc? Jaký je jejich základ ve slovanských či keltských tradicích?
duchovní teorie a směry

Za prožitkem Velikonoc

216 Kč
192 Kč
Duchovní cesta 1 - 11%
(1x)
Dotisk druhého vydání knihy František Drtikol – Duchovní cesta 1 se podařilo připravit ve výrazně vyšší kvalitě tisku obrazové části. Publikace je esencí myšlenek, rozhovorů a důležitých svědectví, mapující podstatnou část života Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Duchovní cesta 1

711 Kč
632 Kč
Hlavní neřesti - 20%
„Mnozí jistě slyšeli vyprávět o »sedmi hlavních neřestech« – alespoň proto, že už vešly do běžného jazyka. Víme však, jaké jsou tyto neřesti, co skutečně představují?
duchovní teorie a směry
Ukázky

Hlavní neřesti

49 Kč
39 Kč
Láska a žárlivost - Pravda o skutečné podstatě lásky - 11%
Tato kniha je čtvrtou z 13-ti dílné série knih Sergeje N. Lazareva Diagnostika karmy. V denníkové formě a za použití příkladů ze své léčitelské praxe zde S .N. Lazarev pokračuje v popisu svého odhalování vesmírných zákonů.
duchovní teorie a směry

Láska a žárlivost - Pravda o skutečné podstatě lásky

332 Kč
295 Kč
Umění ve světle mysterijní moudrosti - 11%
V osmi přednáškách uvádí Rudolf Steiner zásadní poznatky duchovní vědy k podstatě a působení jednotlivých druhů umění. Dává je do souvislosti s příslušnými články lidské bytosti; hovoří o prožívání barev a hudebních intervalů a jejich působení; ...
duchovní teorie a směry

Umění ve světle mysterijní moudrosti

223 Kč
198 Kč
Hlas poznání - 20%
(1x)
Don Miguel Ruiz, autor bestsellerů Čtyři dohody a Pátá dohoda, nám v této audioknize připomíná jednu hlubokou a prostou pravdu: Chceme-li skoncovat s emočním utrpením a obnovit svou radost ze života, musíme přestat věřit lžím, většinou o sobě samých.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Hlas poznání

249 Kč
199 Kč
Keltské vzory - 20%
V této výpravné a graficky půvabné knize nás výtvarník a spisovatel Adam Tetlow seznamuje s praktickými návody na tvorbu prastarých magických keltských vzorů, ale i se základními principy, které se za nimi skrývají.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Keltské vzory

149 Kč
119 Kč
Cestou necestou - 11%
Tato kniha vám ukáže cestu, na kterou se vydáte, pokud si v klidu na chvíli sednete. Nebude trvat dlouho a poznáte sebe i svět mnohem více, než kdybyste projeli celou Zemi křížem krážem.
duchovní teorie a směry

Cestou necestou

89 Kč
79 Kč
Kniha mlčení + CD - 11%
(1x)
Kniha mlčení – texty staré Číny je reedicí antologie filosofických, magických a hlavně básnických, ale i intimních textů, která vznikala postupně ve druhé polovině 60. let minulého století na výzvu tehdejšího Klubu přátel poezie.
duchovní teorie a směry

Kniha mlčení + CD

531 Kč
472 Kč
Rastafari - 20%
Problematika "černého" hnutí rastafariánů ze vzdáleného Karibiku.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Rastafari

99 Kč
79 Kč
Psaní na hladině vody - 11%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
duchovní teorie a směry

Psaní na hladině vody

252 Kč
224 Kč
Slovo Buddhovo - 20%
Slovo Buddhovo sestavené Nyánatilokou Mahátherou (1878 – 1957) je vůbec prvním v evropském jazyce sepsaným systematickým pojednáním Buddhova učení, které užívá vlastní slova Buddhova.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Slovo Buddhovo

150 Kč
120 Kč
Cesta císařovny - 11%
(1x)
Stará čínská tajemství, jak dosáhnout skutečné radosti, rozkoše, spokojenosti a moci.
duchovní teorie a směry

Cesta císařovny

279 Kč
248 Kč
Dech Absolutna - 11%
Dech Absolutna je souborem rozhovorů mezi Moojim a upřímnými hledajícími Pravdy, které se odehrály v průběhu uplynulých několika zim u Arunáčaly.
duchovní teorie a směry

Dech Absolutna

189 Kč
168 Kč
Mandaly zdraví - 11%

Prostřednictvím těchto mandal můžete objevit zdroj své vlastní energie, zbavit se stresu a být odolnější vůči nemocem. Naleznete zde spoustu inspirace, díky níž můžete posílit své zdraví.

duchovní teorie a směry

Mandaly zdraví

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 > >>