Nejprodávanější tituly - březen 2022
Předškolní výuka

Učíme se protiklady - 11%
Již od věku dvou let začínají děti chápat jednoduché protiklady, ne vždy se v nich ale dokáží zorientovat a přiřadit k sobě správné (opozitní) dvojice a na základě toho pak pojmy i dobře užívat v běžném projevu.
Předškolní výuka

Učíme se protiklady

167 Kč
148 Kč
Výtvarné náměty a techniky v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace Výtvarné náměty a techniky v předškolním vzdělávání obsahuje 70 podrobně zpracovaných výtvarných námětů doplněných o fotografickou dokumentaci dětských prací.
Předškolní výuka

Výtvarné náměty a techniky v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Zpěvník 2 - Míša Růžičková - 11%
Druhý zpěvník Míši Růžičkové přináší přes tři desítky dalších oblíbených dětských písniček, známých ze stovek vystoupení i z televizních pořadů pro děti, s barevnými ilustracemi.
Předškolní výuka

Zpěvník 2 - Míša Růžičková

215 Kč
191 Kč
Barevná abeceda - 11%
Pracovní sešit, určený pro odbornou veřejnost - pedagogy 1, stupně ZŠ i pro rodiče předškoláků a žáků 1. a 2. ročníku ZŠ, ale hlavně samotným dětem, které se potýkají při seznamování s tiskacími a psacími písmeny naší abecedy.
Předškolní výuka

Barevná abeceda

116 Kč
103 Kč
Karty kvarteto Frozen - 11%
Při hraní kvarteta roztají ledy i v ledovém království z pohádky Frozen. Nad obrázkovými kartami s princeznami Annou a Elsou a jejich přáteli se rozzáří očka minimálně 3 nebo až 6 dětem.
Předškolní výuka

Karty kvarteto Frozen

53 Kč
47 Kč
Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
Předškolní výuka

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Bezva čtení pro děti od 5 do 10 let - 12%
Aktivity v knize Bezva čtení pro děti od 5 do 10 let připravili zkušení autoři - učitelky mateřských škol a učitelé základních škol, kteří vědí, co děti potřebují pro rozvoj předčtenářských a čtenářských dovedností.
Předškolní výuka

Bezva čtení pro děti od 5 do 10 let

86 Kč
76 Kč
Činnosti ke svátkům a tradicím v předškolním vzdělávání - Od jara do léta - 11%
Publikace se zaměřuje na možnosti využití lidových tradic, významných dní či státních svátků, které se u nás obvykle slaví, a nabízí inspiraci pro pedagogickou práci s dětmi v předškolních zařízeních.
Předškolní výuka

Činnosti ke svátkům a tradicím v předškolním vzdělávání - Od jara do léta

431 Kč
383 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 11%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
Předškolní výuka

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
199 Kč
Velký, větší, Největší sešit Montessori aktivity
Více než 200 aktivit s nezapomenutelnými postavičkami Baltazara a Pepína: kreslení, malování, stříhání, lepení, seznámení se s písmeny a číslicemi a mnohem víc!
Předškolní výuka

Velký, větší, Největší sešit Montessori aktivity

179 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
Předškolní výuka

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
První čtení s počítáním - 11%
Autorský pracovní sešit je tvořený tematickými dvoustránkami, na kterých si dítě procvičí jednak čtení s porozuměním a dále sčítání a odčítání do dvaceti bez přechodu přes desítku.
Předškolní výuka

První čtení s počítáním

149 Kč
132 Kč
Předškolák se speciálními vzdělávacími potřebami - 11%
Na počátku příručka nabízí teoretický úvod rozdělený na dvě části. První obsahuje především základní definice používaných pojmů. Jsou v něm také informace o legislativě spojené se vzděláváním dětí se speciálními vzdělávacími potřebami.
Předškolní výuka

Předškolák se speciálními vzdělávacími potřebami

431 Kč
383 Kč
Rozumím sobě, poznávám ostatní - 11%
Publikace je věnována zejména dětem předškolního věku a mladšího školního věku, ale také jejich pedagogům a rodičům. Zaměřuje se na rozvoj emoční a sociální stránky dítěte, jeho orientaci ve vztazích s dospělými i vrstevníky ve skupině.
Předškolní výuka

Rozumím sobě, poznávám ostatní

431 Kč
383 Kč
Těším se do školy - úkoly pro šikuly - 11%
V této knize najdete mnoho rad a cvičení zaměřených na rozvoj logického myšlení, pozornosti a paměti vašeho předškoláka.
Předškolní výuka

Těším se do školy - úkoly pro šikuly

89 Kč
79 Kč
Hrajeme si s dětmi na rodičovské dovolené - 11%
Pro knihu návodů na hry, vyrábění a jiné zábavy pro rodiče s dětmi od narození do 4 let autorka vybírá takové aktivity, které jsou jednoduché, zajímavé a přitom snadno použitelné bez speciálních pomůcek.
Předškolní výuka

Hrajeme si s dětmi na rodičovské dovolené

89 Kč
79 Kč
Květiny časného jara pro celou rodinu+ příloha pexeso - 11%
(1x)
V předjaří není těžké být botanikem. Kvetoucích rostlin je ještě jen omezený počet druhů a mají dosti nápadné květy. Když si zahrajete pexeso jarních květů, brzy je začnete rozeznávat i v přírodě okolo sebe.
Předškolní výuka

Květiny časného jara pro celou rodinu+ příloha pexeso

89 Kč
79 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
Předškolní výuka

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Kris Kros Travel - 11%
Dochází vám na cestách slova? Najděte si nová s cestovní verzí populární hry Kris Kros. Nepotřebujete k ní žádný herní plán a můžete se s ní zabavit i sami. Když ale přizvete kamarády, odkryjí se vám nekonečné možnosti kombinování.
Předškolní výuka

Kris Kros Travel

116 Kč
103 Kč
Deskové hry - 11%
Hrajete si rádi se svými dětmi? Chcete si při hře procvičit školní učivo? Pak je sada deskových her určena přímo vám.
Předškolní výuka

Deskové hry

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 > >>