Nejprodávanější e-knihy - březen 2022

Made in Korea
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
Terapie
(7x)
Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina.
Ukázky

Terapie

319 Kč
První krev
Jak započala jedna z nejúspěšnějších britských detektivních sérií současnosti? Je těsně před Vánoci roku 2014 a inspektorka Kim Stoneová stojí před halesowenskou policejní stanicí.
Ukázky

První krev

279 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Poutníci ze Svaté země
V odborných historických kruzích vyvolal nedávno rozruch nález latinských rukopisů z počátku 15. století na zámku v Českém Krumlově. Původně byly považovány za náboženské traktáty sepsané jako polemika s názory Jana Husa a jeho následovníků.
Ukázky

Poutníci ze Svaté země

189 Kč
Válečník
(2x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
Ukázky

Válečník

289 Kč
Ďábel nosí černou
(2x)
Skutečně má srdce tak černé jako svůj značkový oblek? Maddie Goldbloomová vymyslela plán, jak zajistit, aby bylo v jejím životě vše perfektní – od kariéry v módním průmyslu přes stylový byt v New Yorku až po jejího přítele pediatra.
Ukázky

Ďábel nosí černou

279 Kč
Líc a rub lásky
Krásná a nezávislá majitelka galerie Piper věnuje veškerou svou vášeň umění. Je přesvědčená, že jí nic nechybí, obzvláště ne vztahy s muži.
Ukázky

Líc a rub lásky

69 Kč
Umění být zdráv
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
Doba z druhé ruky
(10x)
Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji. Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015.
Ukázky

Doba z druhé ruky

279 Kč
Císařova past
Blíží se volba německého kancléře. O post bojují dva velmi odlišní kandidáti – patriotka, která pozici drží už šestnáct let, a populista přiživující nacionalistické nálady ve společnosti. Výsledek těsného souboje závisí na tom, co přesně se odehrálo 30. dubna 1945 v bunkru pod Berlínem.
Ukázky

Císařova past

349 Kč
Zlomený rytíř
(1x)
Ne všechny příběhy se odehrávají stejně. Některé mají trýznivé kapitoly, chybějící odstavce a hořkosladký konec. Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná.
Ukázky

Zlomený rytíř

309 Kč
Dech
(1x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
Ukázky

Dech

249 Kč
Čísla nelžou
(4x)

Čísla nelžou. Ale jakou pravdu sdělují? Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie..

Ukázky

Čísla nelžou

279 Kč
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
(2x)
Pomalu a lahodně! Sbírka receptů od populární food blogerky. Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovu – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptu.
Ukázky

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

299 Kč
Propast
(4x)
Je stará legenda horských vůdců o nadpřirozené síle shazující lidi do hlubin jenom strašidelná fáma, nebo obsahuje zrnko pravdy?
Ukázky

Propast

198 Kč
Utajené noci
Zádumčivý miliardář se zamiluje, když si najme chůvu, která se má starat o jeho malý uzlíček radosti. Můj život měl řád. Byl předvídatelný a hladký jako moje skotská.
Ukázky

Utajené noci

249 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Smolná vteřina
(2x)
Komisaři Barbarotti a Backmanová z kriminální policie v Kymlinge tráví volné podzimní týdny na ostrově Gotland.
Ukázky

Smolná vteřina

249 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>