Nejprodávanější hudba - březen 2022

Cela
Nerez & Lucia navazují na tvorbu slavné folkové skupiny Nerez založené vroce 1981 autorskou trojicí Zuzana Navarová –Zdeněk Vřešťál –Vít Sázavský

Cela

314 Kč
Greatest Ever Decades
Kompilace „Greatest Ever Decades“ přináší na čtyřech CD celkem 80 hitů, vždy dvacet z každé dekády, tedy z let sedmdesátých, osmdesátých, devadesátých dvacátého století a nultých nového tisíciletí.

Greatest Ever Decades

143 Kč
Hity & příběhy (Best Of...)
První kompletní výběr nejúspěšnějších skladeb a hitů respektovaného skladatele, zpěváka a hudebníka Michala Hrůzy, mapující jeho 20 letou karieru a vycházející u příležitosti jeho 50. narozenin.

Hity & příběhy (Best Of...)

377 Kč
Isa/ Limited Edition
Zaz patří k nejpopulárnějším zahraničním interpretům u nás, vydání její desky ISA bylo nepochybně jednou z událostí podzimu 2021.

Isa/ Limited Edition

575 Kč
Když se bombardéry vracejí
Legendární skupina se dala po letech opět dohromady, aby ve studiu nově natočila osm písní ze své původní tvorby s nadčasovými a stále aktuálními texty o hrozbě válek, totalitní nadvládě a společenském napětí.

Když se bombardéry vracejí

476 Kč
Live In Knebworth 1990
Legendární vystoupení Pink Floyd z roku 1990 je poprvé k dispozici na 2LP! Skupina vystoupila jako hlavní atrakce na akci, která je často označována jako nejlepší britský rockový koncert všech dob.

Live In Knebworth 1990

917 Kč
Na vařený nudli
Druhé CD Nerezu bylo v roce 1988 vysoce ceněné jak pro hudební obsah, tak pro obal grafika Michala Cihláře. Zuzana Navarová, Vít Sázavský, Zdeněk Vřešťál a Vladimír Vytiska překvapili kompletem skladeb v podobě oproti koncertnímu provedení.

Na vařený nudli

296 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.

Neboj

404 Kč
Noční tanec
Album obsahuje patnáct písní a řadí se k jeho nejkomornějším nahrávkám. Desku autor natočil jen s klavírem ve studiu 3bees a zařadil na ni svoji nejiintimnější lyriku, písně z rodu těch nejosobnějších o stáří, erotice a zradě vzdělanců.

Noční tanec

261 Kč
Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)
Debutový album skupiny Elán, ktorý vycháza v roku 1981 vo vtedajšom OPUS-e, v tom čase ešte netuší, že ide o album, ktorý odštartuje jednu z legiend slovenskej populárnej hudby. Vyšlo znovu na LP k príležitosti 40. výročia.

Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)

476 Kč
Pendulum
Creedence Clearwater Revival byla americká rocková skupina, která existovala od prosince 1967 do června 1972.

Pendulum

755 Kč
Red (Taylor's Version)
Red (Taylor's Version) je druhé znovunahrané album americké zpěvačky Taylor Swift. Bylo vydáno nahrávací společností Republic Records. Jedná se o znovunahrávku jejího čtvrtého studiového alba, Red.

Red (Taylor's Version)

1 322 Kč
Reprise
Orchestrální a akustické úpravy písní napříč celou hudebníkovou kariérou včetně několika hostujících umělců.

Reprise

935 Kč
Rock & New Wave
Kompilace „Ultimate Rock & New Wave” přináší na 5 CD rovných 100 skladeb.

Rock & New Wave

143 Kč
Sex Drógy Rokenról
(1x)
Album kapely Tři sestry z pandemického roku 2020!

Sex Drógy Rokenról

287 Kč
Silvestry Václava Hybše
Silvestr je uz skoro 50 let neodmyslitelně spojený s Václavem Hybšem. Jeho Silvestrovská opera z roku 1974, kde spojil dva „rivaly” Karla Gotta a Waldemara Matušku se stala již legendární.

Silvestry Václava Hybše

377 Kč
Smith/Kotzen
(1x)
Adrian Smith je známý především jako kytarista Iron Maiden, Richie Kotzen zase jako člen skupin Mr. Big a Poison.

Smith/Kotzen

314 Kč
Some Old Bullshit
Some Old Bullshit je kompilační album rap-rockového tria Beastie Boys vydané 8. února 1994. Obsahuje kompilaci několika jejich raných EP, nahraných na počátku 80. let 20. století.

Some Old Bullshit

800 Kč
Tak jsme vandrovali...
Jubilejní komplet písní k pětasedmdesátinám Pavla Lohonky.

Tak jsme vandrovali...

316 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>