Nejprodávanější knihy - březen 2022
hobby

Velká encyklopedie rybářství - 11%
Nejobsáhlejší průvodce všemi aspekty sladkovodního i mořského sportovního rybaření plný praktických informací o rybách, rybářské výstroji a technikách pro zkušené rybáře i pro začátečníky.
hobby

Velká encyklopedie rybářství

449 Kč
399 Kč
Jak se tvoří mandaly - 11%

Zkrášlete svoje okolí, uklidněte svou mysl a uvolněte se. Vytvořte svoji zcela unikátní mandalu podle postupu v této knížce a vtiskněte jí tak svůj vlastní rukopis. Začnete úplně od začátku – s bílým papírem a tužkou. A pomocí geometrických sítí a

hobby

Jak se tvoří mandaly

224 Kč
199 Kč
Omalovánky Pixel Art Města - 30 pokladů architektury - 11%
30 nových úžasných obrazů pro vybarvování podle čísel a barevné palety – tentokrát nádherné obrazy měst a zajímavých staveb z celého světa.
hobby

Omalovánky Pixel Art Města - 30 pokladů architektury

251 Kč
223 Kč
Pracujeme se dřevem - 11%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby

Pracujeme se dřevem

134 Kč
119 Kč
Skvělé fotografie přímo z fotoaparátu - 11%
Získejte skvělé fotografie stiskem spouště fotoaparátu a bez klikání na počítači. V knize najdete téměř vše, s čím se při fotografování můžete setkat: krajiny, architekturu, street fotografii, fotografování sportu nebo portrétu, ohňostrojů, jídla...
hobby

Skvělé fotografie přímo z fotoaparátu

449 Kč
399 Kč
Stará řemesla
(1x)
Více než 450 fotografií a poutavý text vás seznámí se starými řemesly, která nyní známe většinou už jen z muzeí.
hobby

Stará řemesla

212 Kč
V zajetí Diany z Českého lesa - 11%

Autor ve své knize vychází ze zážitků a příběhů, které si zaznamenával od roku 1954 do svého loveckého deníku. Události literárně zpracoval a nyní je předkládá čtenářům v knižní podobě.

hobby

V zajetí Diany z Českého lesa

233 Kč
207 Kč
Vánoční ozdoby s láskou tvořené
Nejkrásnější ozdoby jsou ty, které si sami vyrobíme a které tvoříme s láskou. Těch pár chvil, které strávíme s dětmi při jejich tvorbě, stojí za to. Děti na ně budou celý život vzpomínat.
hobby

Vánoční ozdoby s láskou tvořené

143 Kč
Háčkované čepice a šály - 11%
V této příručce si každý najde svůj oblíbený model! Ať už módní čepici, hřejivý nákrčník či vkusnou štolu: Teď máte možnost si tyto zimní doplňky uháčkovat sama. Rychle a snadno vytvoříte elegantní kousky nebo celé soupravy.
hobby

Háčkované čepice a šály

179 Kč
159 Kč
Mandaly pro meditaci a vnitřní rovnováhu - 11%
Tvůrčí činnost, jakou je vybarvování spletitých mandal, a  nezbytné úvahy o výsledném obrazci vedou k rozjímání, které snižuje stres a  přináší vnitřní klid. Buddhisté a hinduisté používají tradiční mandaly k meditaci a uzdravování.
hobby

Mandaly pro meditaci a vnitřní rovnováhu

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>