Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2022
společenské vědy

Putinovi trollové - 11%
(2x)
Finská novinářka Jessikka Aro popsala fungování petrohradské trollí továrny na dezinformace, kterou financoval ruský oligarcha blízký prezidentu Vladimiru Putinovi. Výsledky její žurnalistické práce vyústily v drsnou mstu. Aro se stala obětí pronásl
společenské vědy

Putinovi trollové

359 Kč
319 Kč
Tohle není propaganda - 11%
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
společenské vědy

Tohle není propaganda

268 Kč
238 Kč
Čtenářské strategie - 11%
Kniha představuje možnosti využívání čtenářských strategií při předčítání dětem předškolního věku a nečtenářům na počátku školní docházky.
společenské vědy

Čtenářské strategie

269 Kč
239 Kč
Intelektuál ve dvacátém století - 11%
(1x)
Kniha v dialogické formě mapuje dějiny moderních politických idejí a představ o vládě a spravedlnosti, jak je chápali liberální, socialističtí, komunističtí, nacionalističtí a fašističtí intelektuálové od konce 19. století až do počátku 21. století.
společenské vědy
Ukázky

Intelektuál ve dvacátém století

447 Kč
398 Kč
Lévi-Strauss a hudba - 11%
Lévi-Strauss a hudba, Nattiezova studie z roku 2008, představuje jednak souhrnný pohled na problematiku hudby v Lévi-Straussove díle, ale zároveň se na tomto muzikologickém pozadí kriticky vyrovnává s lévi-straussovskou antropologií jako takovou.
společenské vědy

Lévi-Strauss a hudba

287 Kč
255 Kč
Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
společenské vědy

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey - 11%
Srovnání dvou radikákálních myslitelů současnosti, ruského postfašisty Alexandra Dugina a amerického postanarchisty Hakima Beye.
společenské vědy

Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey

260 Kč
231 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
společenské vědy

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Tichá dřina - 11%
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.
společenské vědy

Tichá dřina

284 Kč
252 Kč
Evangelium lesní moudrosti - 11%
Kniha Evangelium lesní moudrosti je věnována pozoruhodné duchovní filosofii Ernesta Thompsona Setona.
společenské vědy

Evangelium lesní moudrosti

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 423 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 43 > >>